VÅRIG SÖNDAG

söndag, april 2, 2017 0 4

 

 

 

 

Två pics från mobilen fick det bli idag, min stora kamera får vila allt oftare nuförtiden. Tappat fotofokus lite granna kan jag säga, har SÅ mycket annat för mig.

 

 

Hur mår ni?!

Haft en härlig helg!

Det har vi, med många timmar utomhus, så himla härligt. Idag har vi varit i stan på söndagsmiddag hos svärmor och då passade jag & Josef dessutom på att ta ett varv på tu man hand på stan. Promenerade i solen och drack kaffe vid kanalen, med alla andra goa Göteborgare med vårkänslor, härligt!

Glass och lek i Haga innan vi åkte hem igen, för att fortsätta hänga ute med grannarna.

 

Fått klippt bägge barnen nu innan läggdags med, det var välbehövligt kan jag säga, jisses så långt och slitet hår på de små.. Funderar på att ta dem till frissan nästa gång, har alltid klippt själv och det blir ju inte perfa kanske hehe.. Men duger, och så blir det ju billigare =S

 

 

Nu ska jag sjunka ner djupt i soffan med min kyss, kram!

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.