REKLAM: INSPIRATION TILL ETT VÄLPLANERAT & GENOMTÄNKT KÖK

tisdag, april 11, 2017 0 1

 

 

Planera, rita & bygg kök -Marbodal hjälper dig på vägen!

 

Med över 90 års erfarenhet av att designa och rita kök hjälper Marbodal dig på vägen till drömköket. För att visa hur ett välplanerat och genomtänkt kök kan hjälpa till att skapa ett flyt i matlagningen byggde de ett komplett utrustat kök i en gammal tågvagn, där oväntade gäster som bl.a ett Mariachiband & ett gäng mikrobryggare blev serverade en imponerande måltid.

På Marbodal.se kan du uppleva gästernas resa och ta del av alla smarta lösningar och inte minst fin design.

 

Jag drömmer själv om att bygga ett nytt kök en dag och har bl.a kikat på deras luckor Arkitekt som faller mig i smaken för dess moderna släta look, de finns i en lingrön färg som är så vacker. Till luckorna hade jag valt enkla beslag i blankpolerad nickel, så fint! Ganska olikt det lantliga kök vi har idag, men mer i min smak. Ett rejält kök vill jag ha, med mycket förvaring och gärna en stor härlig köksö där man kan samlas och umgås/laga mat tillsammans.

Förhoppningsvis blir det i ett nytt hus men tankar om att förändra här i radhuset där vi bor nu finns också, skulle vilja öppna upp och ändra planlösning. Riva ut gamla köket och sedan sätta upp ett nytt, helt efter våra egna behov och önskemål. Så trött på att trängas i vårt långsmala kök och vill ha det mer luftigt och öppet. Tillsammans med vardagsrummet hade vi kunnat få till en riktigt härligt yta att umgås på, trots den blygsamma kvadratmeterytan vi har.

 

 

Vi får se vad det blir..

 

Ha en fin kväll!

Kram

 

 

Inlägget innehåller reklam

 

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.