LILLELÖRDAG

onsdag, april 5, 2017 1 8

 

 

 

 

Onsdag eftermiddag gillar jag skarpt, för då kopplar jag av och njuter av tanken på att vi har ledig dag framför oss. Idag unnar jag mig faktiskt ett glas vin dessutom, så spänd i axlarna så jag inbillar mig att det kommer släppa lite hihi.

Var och köpte lite färska blommor på lunchen och My Residence samt lite god choklad. Man måste unna sig i vardagen, eller hur! Det är de små sakerna som gör det..

 

 

 

 

 

Hittade en så fin pillerfikus också, så skir och vacker.

 

 

För er som undrar över marmorbordet så är det på G, underredet är på lackering och förhoppningsvis klart till fredag. Annars blir det nästa vecka, längtar!

Stolar har jag inte köpt ännu, kommer suga på den karamellen ett tag till känner jag, har flyttat in de svarta korgstolarna vi har som utemöbler så länge.

 

Nu ska jag umgås med mitt lilla hjärta.

Puss!

 

8
1 Comment
  • Ekenäsliv
    april 5, 2017

    Jaaaa, det ska man verkligen <3
    Vacker tidning dessutom 🙂
    Köpte Elle Decoration idag som jag tänkte bläddra i på tåget hem, men vi satt bara och blarrade..:)
    Å vet du att jag hade totalt hjärnsläpp… glömde trampa ner kopplingen, då går det inte att starta min bil… Å det kom jag på imorse när jag gjorde samma sak igen… Å igår försökte jag ju typ 20 ggr…
    Blir på riktigt lite rädd för mig själv då. Men kanske skrattar jag åt det om ett par veckor, men just nu ger det mig bara huvudvärk att jag är så snurrig…
    Å du, ha en mysig kväll nu… Jag ska krypa upp i soffan och kolla på Mästerkocken med mina två nu <3
    Puss o kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.