HELGEN

söndag, april 23, 2017 3 15

 

Lillan och jag redo för kusinkalas i stan.

 

 

 

Ja ni ser ju hur soligt vi haft det denna helg!!

S Å tacksam för det. Vi bor dessutom så skyddat att det blir riktigt varmt och skönt här på våra altaner som har haft lä både på fram och baksidan. Man blir sååå lurad för runt knuten viner vinden iskall och det har faktiskt inte varit mer än absolut max 10 grader idag. Men som sagt, här på altanen har det varit riktigt stekigt och jag har t.o.m fått lite färg på näsan denna helg, gott.

 

 

 

 

Prinsen ♥

 

 

 

Ja nu är det banne mig tid för vita jeans och ljusa färger. Hur söt är inte min skjorta med nyckelpigor på btw? Matchar mina röda mockapjuck.

 

 

 

 

Superblå himmel där ovanför förrådet, älskart! Inte ett moln så långt ögat kunnat nå på hela helgen.

 

En helg som gått vansinnigt fort förresten, swisch sa det så var den över. Igår var Josefs närmsta vän här med sina kids och vi hade jättemysigt, idag har vi hängt mest kring huset och sen varit på 14-årskalas för barnens tvillingkusiner i Linné.

Hem och lägga barnen och nu lite sofftid innan jag själv måste hit the bed bofore a new day of work!

 

 

Hoppas er helg varit lika fin, kram.

15
3 Comments
 • Monika
  april 24, 2017

  Inte bara färg på näsan, du ser jättefräsch ut och så härligt sommarklädd. På ostkusten har vi haft aprilväder, lite sol, så en hagelskur, så sol igen, regnskur och blåst.
  Kram Monika

  • Catta
   april 25, 2017

   Tack snälla!
   Här har vi haft lite växlande väder igår och idag, men helgen var kanon. Fast det blåser några sekundmeter för mycket kan jag tycka. Nu hoppas vi på riktig vårvärme snart!

   Kram

 • Annie
  april 29, 2017

  Hej Catta!
  Var har du köpt den söta skjortan med nyckelpigor på?
  Trevlig Valborg, kram Annie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.