FREDAG

fredag, april 28, 2017 2 5

 

 

En liten fredagsbukett på marmorbordet, alltid trevligt med färska blommor.

 

 

Ja då var det äntligen fredag tjohoo! Och långhelg dessutom, herregud va skönt. Lite jobbtrött just nu, även om jag trivs toppen på jobbet (och 80% bränner inte ut mig precis), gissar att det är lite semesterlängtan på g..

Jag är så galet sugen på en utlandsresa! Jo jag vet, vi var relativt nyss iväg, men det hjälps inte. En sväng till Mallis hade suttit så himla fint, lite stads-stros i Palma, och salta bad strax söder om. Va, hade inte det varit najjjsss!!

Tyvärr har jag inte semester så det räcker mer än till sommarledigheten med barnen och sedan veckan till Ibiza, men jag kan ju alltid kolla om jag kan få ta ledigt obetalt hehe..?

Får se, är ju inte helt gratis heller.

 

Har ni någon härlig tripp att se fram emot?

 

 

Kram & trevlig helg!

5
2 Comments
 • Anette B
  april 29, 2017

  Japp, 2 veckor på Kefalonia i juli. Längtar sååå mkt. Så jäkla blåsigt o kallt här i Lidköping även om solen skiner idag.
  Kram fr Anette

  • Catta
   april 29, 2017

   Men gud så underbart! Här är också ganska blåsigt och kallat idag, men soligt, och hyfsat varmt kring huset..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.