VÅR I LUFTEN

lördag, mars 11, 2017 0 6

 

 

 

Vilken underbar lördag vi haft!

Äntligen lite vår i luften och vi tog bilen till Sillvik för lite mys & lek i solen vid havet. Köpte med oss pizza på vägen för snabb lunch och det var bara så mysigt. Killarna spelade fotboll & jag gick på upptäcksfärd med Inez.

Tidigare på morgonen var jag ute med Ebba i 1,5 timma på promenad genom skogen ner till havet, så aktiv har jag verkligen varit idag.

Väl hemma igen efter Sillvik låg vi på altenen och lapade sol en stund innan Josef gjorde sig iordning för grabbkväll. Jag och kidsen blev inbjudna till grannar en liten bit bort och har haft en supermysig kväll.

 

Nu har barnen precis somnat och jag har landat i soffan en stund men ska strax lägga mig känner jag. Druckit lite bubbel som gjort mig lite sömnig..

 

 

Hoppas ni haft en fin lördag, kram.

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.