KEVIN MURPHY

fredag, mars 3, 2017 4 5

 

 

 

Hårgodis! ↑

Nu mina vänner, är det dags att verkligen vårda håret för min hypotyreos gör inga underverk för det precis… buhuuu…

Håravfall, torrt & livlöst är min hårvardag sedan ca 3-4 år tillbaka, hate it!

Inget att lipa över kanske (finns ju betydligt värre saker) men jag försöker göra det bästa av saken och nu har jag bunkrat upp med lite nya favoriter från Kevin Murphy, magiskt bra grejer!

 

Info om märket:

KEVIN MURPHY

KEVIN.MURPHY eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud genom att använda dig av våra produkter. All hårvård från KEVIN.MURPHY som du hittar här hos Lyko – från schampo, balsam, och återfuktande medel till stylinggel – är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Med produkter från KEVIN.MURPHY ger du ditt hår ny styrka, volym och kraft samtidigt som det hela tiden återfuktar. Alla produkter är fria från sulfat och paraben och är certifierade Cruelty Free av PETA.

Ja ni fattar ju, bra skit. Och därtill gudomliga dofter!!

 

Satsade på ett superrengörande schampoo (Maxi wash detox) som verkligen håller vad det lovar, grymt. Och sedan den fuktgivande serien schampoo & balsam Hydrate me.

 

Jag köpte mina produkter på NK men finns på nätet som hos Lyko mf.l.

Jag köpte även ett torrschampoo från Living Proof som inte bara fräschar upp utan verkligen gör håret rent!

Alltså gisses vad det finns produkter att välja bland nuförtiden, inte lätt i denna djungel men just Kevin Murphy tror jag kommer stanna som en favorit hos mig.

 

 

Nu hörni, önskar jag er en riktigt go freeedag!!

Kram

 

 

Inlägget innehåller adlinks

5
4 Comments
 • anette
  mars 4, 2017

  Jodå håret är viktigt, i alla fall för mig. Jag som har tunt och ganska ömtåligt hår är det viktigt. Jag ser alkt som oftast ut som en ruffsa men det är en del av mig. Kram Anette

  • Catta
   mars 4, 2017

   Ja håret gör ju en del för utseendet faktiskt, och känslan av en fräscht hår är ju viktigt för de flesta, ligger en hel del i begreppet bad hairday.. men så finns det de som inte ens har hår så jag försöker se det som världsligt med ett snyggt hår ändå.

   Kram och ha en fin lördag!

 • sara
  mars 5, 2017

  Bästa schampoot! Använder exakt samma schampoon och balsam sedan länge! Hur är torrschampoo du köpta? Lyckas aldrig hitta nåt bra för oss som är mörka.

  • Catta
   mars 5, 2017

   Grymt! Sjukt bra??
   Riktigt bra torrschampo, provade idag första gången och det är nog det bästa hittills måste jag säga. Det är vitt men funkar på alla hår ändå, man sprayar och väntar sedan i 30 sekunder innan man masserar in det lite och ruskar ur/borstar håret. Tadaa, rent och fint!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.