LITE MER LA PALMA

måndag, februari 27, 2017 2 5

 

 

 

 

Jag ljuger inte om jag säger att jag redan saknar detta ↑

Just nu trivs jag inte för fem öre i Sverige utan drömmer om att flytta till någonstans i Spanien. Fullkomligt älskar det landet och jag har ju bott på flera ställen där så det finns mycket att sakna.. Framförallt människorna, musiken & dansen!

Mallis eller Marbella är drömmen.

 

Tog inte så många bilder med kameran på La Palma, den fick ha lite semester den med (tog fler med mobilen), så det här är bland de sista. Från hotellområdet och några från huvudstaden Santa Cruz.

 

 

 

 

 

Nu vill jag ha vår, värme & skor utan strumpor..

 

 

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Kram

5
2 Comments
 • Rebecca Pecci
  februari 27, 2017

  Ja, visst är det härligt i Spanien. Jag har njutit så ofantligt mycket av våra månader här på Gran Canaria. Kulturen, vädret, ljuset ja i stort sett allt. Men liiiite ser jag fram emot att åka hem också. Jag saknar mitt hus:) Om min man hade fått bestämma så hade vi sålt huset i Sverige och flyttat till södra Spanien eller Gran Canaria….
  Kram

  • Ljuva Magnolia
   februari 27, 2017

   Så underbart ni måste ha det! Har ju också bott på Gran Canaria en tid och hade verkligen the time of my life där, ljuvligt.
   Vi kan väl flytta nånstans ihop haha, hade varit mysigt ?
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.