VACKERT MEN KALLT SOM F*N

fredag, januari 6, 2017 1 7

 

 

 

Snålt med sol den senaste tiden här där vi bor på västkusten, så då blir man lite som en ko på grönbete när den väl kommer fram!  Man vill bara studsa ut och suga i sig den. Om man inte som jag, fryser rompan av sig då..

För jäklar va kallt vi har det. Blir så galet rått med den luftfuktigheten vi har vid havet.

När jag åkte skidor i Trysil i -20 kändes det inte ens som hälften av så kallt som här. Torr kyla är verkligen sååå mycket behagligare..

Men vackert har vi det.

 

 

 

Jag kan inte vara ute så länge i denna kyla. Har ju fruktansvärda problem med smärtor i leder och nerver och får så ont så jag nästan svimmar ibland.

Blir bara värre och värre. Skittråkigt!

 

Vet att det är kallt på det flesta håll i landet, hur har ni det?

 

 

Nu måste jag kila, ska iväg på trettondagsmiddag hos morfar på landet, och nyss kom vi hem från Svenska Mässan och My Dog, mysigt med massor av vovvegos!

 

 

Önskar er en fortsatt fin trettondag ♥

7
1 Comment
  • Renoveringshuset
    januari 6, 2017

    Härligt att kunna fynda! Skrev nyss inne hos mig hur jag fyndat och fick rabatt på över 1200 kr! Inte fy skam!! 😉 Fina bilder, men jag det är lite väl kallt – särskilt när man jobbar utomhus som jag… 😉

    Kraam Therese

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.