SYSKON(BRÅK)

onsdag, januari 25, 2017 0 14

 

 

Hittade denna, ca 1,5 år gamla bild på mina små älsklingar, alltså huuur söta! Snälla sluta väx..♥

 

 

Ja herregud, småbarnslivet ibland alltså, pjuh!

Våra kottar är inne i en väääldigt syskonbråkig period, vi (päron) blir tokiga emellanåt. På var sitt håll är de helt fantastiska och ljuvliga mest hela tiden, men tillsammans.. haha så jäkla jobbiga!

Jo det får man allt tycka. Älskar ju dem så jag går sönder såklart, men som de prövar tålamodet nu, inte bra för mina halvkassa nerver. Jag blir ganska arg om man säger så, och det gör sällan saker bättre. Pedagogen i mig försvann för kanske nåt år sedan och nu är det mest tjat och gorm från min sida, när de är bråkiga vill säga. Inez kanske är den som är svårast att ha och göra med, och det vet vi ju vem hon brås på, hrm. Jag var rena pesten för min bror, som var ett år äldre och så vansinnigt snäll, jag styrde och ställde och var inte charmig alls (eller jo ibland kramades vi och var sams). Varpå min nattjobbande pappa höll på att gå i graven för tror jag haha, stackarn. Mamma jobbade inte när vi var små så vi var liksom hemma hela tiden i princip, så papsen fick nog aldrig sova..

Hujedamej sicket barn jag var.

Men jag är glad att lillan fått mycket av mig, då blir hon tuff med skinn på näsan, vilket behövs i denna värld. Tyvärr. Sonen, han är tvärtom, en mjukis, och det är underbart. För kan tjejerna tuffa till sig, och killarna bli mjukare, så tror jag det blir fason på världen. Eller hur!

 

Hur har ni det (ni som har kids) med era älsklingar? Ger de er några extra gråa hår ibland?

Bästa som finns är de ju såklart ändå (och så roliga åldrar på mina just nu tycker jag, oslagbara uttryck!!)

 

 

Ha nu en go onsdag, kram.

14

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.