FÄRGVAL TILL GÄSTRUMMET?

måndag, januari 30, 2017 4 4

 

 

 

Plockade på mig några färgprover på Bauhaus i lördags när jag var där för att köpa virke mm. Syns inte riktigt hur de olika tonerna ser ut här men alla drar åt grönt i det grå, har inte bestämt oss riktigt än men det lutar åt den näst främsta, som heter Glänta. Den bryter mer än det ser ut, här ser den bara ut som en vanlig ljusgrå men i verkligheten ser man man mer det gröna..

Samtidigt blir jag lite sugen på ännu en kalkfärg, har ju Kalklitir på en av väggarna här inne. Min vän Sophia ska måla om sin lägenhet i Pure & Original och de gör såååå fina färger så jag blir så sugen! I så fall lutar det åt Silverplate, eller om jag kanske ska byta färgskala och ta en som drar mer åt mullvad som Wet Sand?

Men så är ju inte Kalkfärgen så tålig.. Det var ju därför den Antique Bleu i hallen fick blir övermålad med en vanlig väggfärg som är lätt att torka av, för där barnen hade tallat med sina små kladdiga labbar såg det inte så fint ut, fett går nämligen inte att torka bort på kalkfärg.

Hmm, alla dessa val!

 

 

Ja ni som följer mig på Instagram kan ju se att jag kommit en bra bit på vägen med panelen i hallen, ska bara slipa där jag spacklat och sedan måla allt vitt så är det klart! Ja kanske en golvsockel med, får se hur jag göra där, förklarar när jag skiriver ett inlägg om det hela.

 

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

Kram

4
4 Comments
 • Therese
  januari 30, 2017

  Men du vännen! Du vet att det finns primer till pure&original som gör att du kan använda färgen i badrum tom.. om jag inte har fått det helt om bakfoten ? Väntar med spänning på att se hur hallen blir!! Kram

  • Catta
   januari 31, 2017

   Har provat nån sorts primer och det blev inte bra, helt annan finish och ton på färgen ? Men kanske finns nån från samma fabrikat som funkar??
   Ja du har ju sett på insta nu, blev bra tycker jag ??

 • Suss
  januari 30, 2017

  Spännande att se hur det blir. Många projekt på gång hos er nu då 🙂 Kram Suss

  • Catta
   januari 31, 2017

   Ja det är alltid kul att ha nåt att fixa med ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.