SNITTAMARYLLIS & DAN FÖRE DAN..

fredag, december 23, 2016 1 8

 

 

 

 

Fredagen före Julafton & vi har jobbat halvdag på jobbet. Härligt att komma loss medan det fortfarande är ljust ute.

Josef har åkt för att hämta barnen hos svärmor och jag varvar städning & annat fix inför morgondagen med lite bloggande hehe. Får passa på för när barnen kommer så blir det full fokus på dem. Gud vad jag längtar efter dem när de är borta, står knappt ut. Men jag tror de haft det mysigt med farmor och jag är glad att hon ville ha dem hos sig då det går diverse sjukdomar på skolan så jag vill inte ha dem där nu innan julafton.

 

 

 

 

 

Det doftar så gott här hemma nu, från allt möjligt som eukalyptus, gran, hyacinter och annat härligt. De fina amaryllisarna har jag köpt på Blomsterlandet och jag tycker färgen är så vacker, även om jag kanske är mest förtjust i de allra mörkaste röda. De är magiska, men här nära oss finns de bara i en blomsteraffär och kostar ganska mycket. De är säkert värda sitt pris för de är maffioso! Men till en bukett kanske man vill ha minst tre och då blir jag snål..

 

 

 

 

På en vägg i köket hänger en liten enkel krans och det räcker liksom för lite lagom julkänsla där.

 

 

Nä nu får jag fortsätta fixa här, kram så länge, kikar nog in en snabbis imorgon igen.

 

8
1 Comment
  • Ekenäsliv
    december 24, 2016

    Beautiful!!!!!
    Fina Catharina, den finaste och vackraste Julen önskar jag Er!
    Varm julkram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.