JULAFTON -16

tisdag, december 27, 2016 3 6

 

Körde på lärarinnelooken, i halvt struken klänning. Hehe.

 

 

Pics från Julafton.

De få jag tog.. innan gästerna kom, för sen bidde det knappt några, glöms så lätt när man umgås. Men några blev det, att spara i familjealbumet.

 

 

 

 

 

Mysig dag, årets Julafton, med nöjda barn.

Dessutom överraskades de av att det kom en riktigt tomte, eller ja, ingen de kunde lista ut vem det var i alla fall. Fjäskade med en av pensionärerna i området, en mysig finlandssvensk som gärna tog på sig rollen som tomte för oss, så himla himla gulligt av honom.

 

 

Ja då var denna julen över, vips!

Idag har jag jobbat och det ska jag göra imorgon också, sen blir det 4 dagar ledigt igen. Hade behövt längre egentligen känner jag (så trött!!), men får vara nöjd med det lilla. Blir ju en 4-dagars till sen för mig och kidsen. Ledig torsdag ihop med Trettondagen och helg, gott.

 

Jobbar ni något i mellandagarna , eller är ni långlediga? En del av er jobbar säkert skift och helger, heja er säger jag bara! Måste vara himla tråkigt, och tufft många gånger. Har ju själv en sambo som jobbat i princip alla storhelger (och 2 av 3 vanliga helger) innan han bytte jobb för ca 1,5 år sedan. Känns enormt lyxigt att få vara lediga tillsammans så mycket som vi är nu, småbarnslivet känns så himla mycket lättare..

 

 

Kram

6
3 Comments
 • Ekenäsliv
  december 27, 2016

  Vackra vackra du <3
  Så mysig jul!

  Men känner som du… vips så var allt över… och man känner nästan lust att städa bort allt barr och pynt redan… men det får vara till efter nyår iaf. För sen har vi födelsedagar i huset och då brukar jag alltid ta bort julen tills dess.

  Nope, inte ledig… men har jobbat hemifrån idag iaf.
  Ska slå en sista kik i mailen igen, sen loggar jag ut för dagen.
  Imorgon måste jag in till kontoret iaf.
  Fast vi har snart en semetservecka att se fram emot, så jag sparar dagarna tills dess 😉

  Ha en fin kväll vännen!
  Kramar Anna

 • Sofishusdrommar
  december 27, 2016

  Gokväll vackra du!

  Vilka fina bilder på er!
  Håller med om att det blir dåligt med bilder på julafton när man bara vill umgås och vara med sina nära. Vi tog några när lilleman öppnade paket men då han tröttnade ganska fort så blev det bara ett par stycken (sen fick mamman öppna en hel hög med klappar;)
  Å visst går det fort! Nu är den över och trots att jag älskar julen så har jag lust att städa ut den redan idag:) Väntar till efter nyår dock annars blir det protester här hemma:)
  Vi är lediga hela familjen ända till den 9:e januari, lyxigt och skönt att få tid ihop.

  fin kväll söta du!

  Kram Sofi

 • Smithd5
  december 28, 2016

  Thanks for the article, is there any way I can receive an email whenever you publish a new update? beeekekdeeebggfd

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.