GRÖN BLUS & FÖRSTA ”JULBORDET”

tisdag, december 13, 2016 2 7

 

 

 

Nä hörni, nu är det banne mig inte lätt att få till några outfit-bilder haha. Definitivt inte när man är på jobbet dagens få ljusa timmar, för väl hemma är det liksom bäck svart ute.. och inne typ likaså.

Hur som, tänkte visa min blus som är mitt senaste hm-fynd, jag menar 249:- är väl kalas för en småfestlig grön skön blus som denna. Tyvärr kan jag inte hitta den på nätet dock, så ni får leta butik om ni är sugna, köpte min på Kungsgatan i Gbg.

 

 

Idag har jag ätit årets första julmat, blev bjuden av härliga kunder till oss och vi åt på Hills golfrestaurang. Inte klassiskt julbord utan en smarrig jultallrik till förrätt, en härlig varmrätt på ankbröst och ljuvlig dessert på det, mums!

Imorgon är det dags för årliga jullunchen med jobbet, då tar vi långlunch på drygt 2 timmar på Sjömagasinet, det är utan tvekan bästa julbordet! (Har ju dessutom jobbat där när Leif Mannerström hade stället, så det ligger mig lite varmt om hjärtat).

 

För övrigt så känns det lite kaosigt denna vecka, fullt ös medvetslös typ. Lussefirande igår för Inez och idag för Valentin, sjuuukt mycket på jobbet och en massa annat jag ska fixa med. Pjuh..

 

 

Ni då, mår ni bra? Har ni varit på något mysigt julbord ännu?

Kram och fortsatt fin kväll ♥

7
2 Comments
 • Ekenäsliv
  december 13, 2016

  Ursnygg ju!
  Är på jakt efter en blå sammetsklänning till jul… känner att jag nog måste lägga manken till om jag ska hitta nån 😉
  Vi åt julmat med makens jobb för två veckor sedan… men det var väl så där om jag ska vara ärlig 😉 På riktigt är jag ingen julmatsfan… Kalkonen på juldagen är mer min mello :))
  Nu sussa…
  Ta hand om dig vännen!
  Kramar Anna

 • Camilla
  december 14, 2016

  Suuupersnygg på dig pinglan!!

  Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.