DAN FÖRE DAN FÖRE DAN

onsdag, december 21, 2016 1 6

 

Bild: Ellos

 

 

Tjingeling!

 

 

Hur har ni det där ute i julruschen? Stressar ni för att få ihop det sista inför den stora dopparedagen?

Det gör  i n t e  jag, och det är så himla skönt. Herregud, det viktigaste är ju att man är frisk (lite stressad över det iofs, i dessa magsjuketider..) och att man umgås tillsammans. Lite klappar (egentligen bara viktigt till barnen tycker jag) och lite god julmat på det. Nej jag tänker inte bränna ut mig för att allt ska bli top notch, då blir det ju ingen härlig feeling alls.

Nä på med julmusiken och softa mina vänner!

 

Men lite fint ska jag göra såklart, duka lite extra vackert och pynta här och där, det är ju kul. Vi blir ju inte så himla många, tot 8 st, så det blir en lugn jul.

 

Förresten, det är ju så tokigt, men julreorna har redan dragit igång! Hela inkorgen full av länkar, och som jag brukar så har jag lagt in dom under fliken ”Rabatter & erbjudanden”. För kanske är det så bra att man hinner shoppa på rean innan julafton och det är ju himla smart hehe.

 

 

Kram och ha en lovely onsdag!

6
1 Comment
 • Ekenäsliv
  december 22, 2016

  Inte över julen, men en del andra saker kanske…
  Det blir ju jul ändå.
  Mest av allt vill jag bara att alla ska må bra och vi ska ha tid för varandra.
  Önskar dig en riktigt fin och mysig Jul !
  Kikar säkert in igen, men vill vara på säkra sidan att jag sagt det <3
  Kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.