SKÄRGÅRDEN I ADVENT

söndag, november 27, 2016 2 4

 

 

 

 

Några mörka bilder från ett rosaskimrande Klåva igår, vilken himmel det var!

Var på barnkalas på ön mellan 12-14 och passade sedan på att få lite shoppingtid med min darling Annica nere i Klåva efteråt (hennes man fick passa alla barnen hihi), sååå himla mysigt nu under eventet Skärgården i Advent som pågår denna helg. Bor ni i närheten tycker jag absolut ni ska åka ut på denna härliga julmarknad!

 

 

 

 

 

Trots att det ser relativt folktomt ut på mina bilder så myllrade det verkligen av människor i hela Klåva. Fotade inte så mycket för jag hade fullt upp med annat men när vi kilade upp på övervåningen (showroom) på Lilling Cottage hittade jag en lucka i folkstormen. På nerevåningen i restaurangen och bland alla härliga blommor och annat var det packat med folk.

 

 

 

Nere i gamla ”Panget” stod det fullt av utställare och där sprang vi på mor & far som köpte fotokonst, och jag fick köpt mig ett par fina ringar av bästa Lovisa (visar i annat inlägg).

 

 

 

Magisk kväll verkligen, blir nog lika fint idag, så åk dit! Kul för både vuxna och barn, finns åkattraktion, lyckohjul, tomte som delar ut små klappar, massor med god mat och fika på alla restauranger, kläder och inredningsbutiker och inte minst en himla massa utställare som säljer fantastiska hantverk.

 

 

Hoppas ni har en fin helg & mysig första advent!

Kram kram

4
2 Comments
 • Ulrica
  november 27, 2016

  Underbara bilder och som vanligt så är jag så avundsjuk på din hemmiljö, för oss Mälardalingar så är det så exotiskt att få åka ner till kusten ;-). Ha en magisk första advent, fina du!
  KRAM
  PS! Vilken UNDERBAR profilbild du tagit till bloggen <3

  • Ljuva Magnolia
   november 28, 2016

   Tack snälla för fina ord! Det är väl inte så tokigt vid Mälaren heller, superfint ju! Men du är mer än välkommen till västkusten vet du!

   Kram kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.