TICK TACK

torsdag, oktober 13, 2016 2 3

 

armklockor

Nr 1, nr 2, nr 3

 

 

Jag är på jakt efter en ny klocka men tycker det är uuursvårt!

(Litet Göteborgs-humor där hehe..)

Jag har en gammal Triwa Nevil med skinnband i mörkt skinn, och en Michael Kors i silver. Fina absolut men jag har tröttnat på storleken, de är i största laget och jag vill ha en nättare variant. De tre ovan är superfina och har bra pris (midseasonsale på Nelly.com) men jag tycker det är svårt att välja..

 

Finns många fler fina så jag får väl funderar vidare innan jag bestämmer mig, ni kanske har något tips?

 

 

Nu har jag mycket att stå i här så jag önskar fin torsdag!

Kram

 

 

Adlinks

3
2 Comments
 • Ekenäsliv
  oktober 13, 2016

  Ha ha ha gillar med sån humor 😉
  Röstar på den i mitten då du inte har en sådan 🙂
  Kram Annapanna

 • lina
  oktober 15, 2016

  Visst är det svårt med klockor! Efter 16 år gick min klocka sönder och jag skulle försöka jitta en ny. Efter mycket letande blev det till sist en Tissot Flamingo med blå urtavla (fast den skimrar mer åt grått tycker jag). Finns i flera färger och länk eller läderband.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.