BUDALUR MATTA

onsdag, oktober 5, 2016 1 6

 

 

 

 

Den gosiga mattan Budalur från min önskelista ligger nu på prov i Inez rum. Så himla himla fin och gosig tycker jag, men tyvärr passade den inte så bra här då golvytan inte är tillräckligt stor för att kunna skjuta in mattan en tillräcklig bit från dörren, som man inte kan öppna över mattan då den tar i.

Mattan är alltså för tjock för att gå under dörren helt enkelt. Så antagligen får den flytta in i Valentins rum istället, som är större, och det kan ju bli lika flott det! Eller i hallen..?

Alternativt får jag skjuta in den under skåpet en bit, om den ska stanna kvar i Inez rum vill säga.. vi får se.

Hur som så kunde jag inte motstå den och med 40% rabatt som jag hade som kunderbjudande blev det ett riktigt kap..

(Finns här).

 

 

 

 

 

Hej från en supertrött bloggerska idag, för gud vad man kan bli trött av att gå på seminarier haha. Tullinformation är kanske inte det mest upphetsande man kan tala om heller, även om det är viktigt när man håller på med import & export som vi på företaget där jag jobbar gör.

Trevligt med god fika och lunch iofs, och att träffa nya människor.

När jag kom hem började jag efter middagen att gräva i trädgården, ligusterhäcken vi planterade för ett par år sedan har nämligen inte klarat sig,  s å   h i m l a   s t ö r a n d e!! Riktig skitmark där vi bor, lerig och hopplöst blött hela tiden, man kan säga att vi har sjötomt haha.

Så nu har jag beställt Avenbok istället och nu väntar ett hästejobb innan vi ska få ner den i tid för vintern. Gräva ut rejält, i med grus i botten och sedan en del gammal matjord blandad med ny planteringsjord. Snacka om träningspass!

Mamma kom förbi efter jobbet och hjälpte till med grepen en liten stund, hon är ju stark som en oxe och gräver i rabatter och odlingar halva året.

 

 

Hoppas ni har en mysig kväll, kram.

 

 

Adlink

6
1 Comment
  • Karolina
    juli 5, 2019

    Vill du sälja mattan så köper jag den mer än gärna! (har letat säkert ett år efter en liknande sedan den försvann ur Ellos sortiment, haha)!
    Maila gärna i så fall 😍

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.