BEST OF BRANDS

lördag, oktober 15, 2016 0 9

 

best-of-brands

 

 

Butikerna är i full gång med sina midseasonsales och det är nu man kan göra finfina märkesfynd!

Jag har hittat en hel hög med grejer som gärna hade fått flytta in i min garderob hos Best of Brands på deras rea, den röda koftan från Maison Scotch är toppfavoriten, så himla fint med färg!

Solisarna från Jimmy Choo, klänningen från Hunky Dory & skorna från Michael Kors hamnar också på önskelistan.

Med födelsedag coming up i början på December så kan jag ju alltid lämna listan till mannen.. hehe.

 

 

 

Hej lördag!

 

 

Fullspäckad helg för oss. Först ut med lilla vovven som vanligt, sedan plantera lite häck innan jag kör killarna till fotbollscup på Tuve-vallen. Därefter drar jag och Inez in till stan ett varv tror jag innan vi åker tillbaka till Tuve och kollar när Valentin lirar. Josef är tränare så därför måste de vara där tidigare.

Sen middag och mys!

 

 

Ha en fin helg vänner, kram

 

 

Adlinks

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.