VECKANS LISTA

söndag, september 11, 2016 1 6

 

Poppis bland bloggare just nu (och kanske varit länge?) verkar vara olika former av listor, där man svara på ett gäng frågor om diverse ting, och häromdagen fick jag ett mail från en läsare om inte jag kan göra en sån lista ibland. Och visst kan jag det, lite kul faktiskt.

Hittade en ”veckans lista” på en annan blogg som jag valde frågorna ifrån:

 

 

Vad ska du göra idag?

 

Lite av varje, småstäda, tvätta och sortera lite i garderoberna. Vara ute med barnen och kanske påta lite i trädgården som verkligen behöver lite omtanke. Spricker det upp så vill jag gärna sitta en stund i solen.

Skall också sortera lite av resans bilder..

 

 

 

Vad har varit bäst i veckan?

 

Helt klart vår Greklandssemester. Vilken fantastisk vecka vi fick, härliga minnen. Bäst var också att komma hem till vår älskade vovve igen, SÅ jobbigt att vara utan henne, står nästan inte ut.

 

 

 

Vad har varit sämst i veckan?

 

Haha, att man inte får spola ner papper i toaletterna i Grekland, vidrigt att behöva slänga torkpapper i en papperskorg bredvid, usch haha!

Och givetvis vatten på flaska, så fruktansvärt o-miljövänligt, får nästan panik av tanken på att det ska behöva vara så i så många länder. Då känner man tacksamhet inför vårt rena vatten här i Sverige.

 

 

 

Vilka filmer har du sett den här veckan?

 

Ingen, men däremot följer vi serien Narcos, grymt bra.

 

narcos_main

 

 

Vad längtar du efter?

 

Nästa resa med familjen hehe, alltid kul att planera och ha något att se fram emot. Men det blir inte förrän samma tid nästa år, September är helt klart bästa för medelhavsresor tycker vi.

 

 

Vad har du ätit mest av?

 

Grekisk mat helt klart. Mest tomater, tzatziki & fetaost, men också en hel del grillat kött, gyros pita mm.. mums!

 

 

 

Nu ska jag ta tag i lunchen här, pannkakor är visst beställt av de små.

 

Fin söndag till er vänner!

Kram

6
1 Comment
  • home2tiny
    september 12, 2016

    Ja jisses vad jag längtar tillbaka till Rhodos när jag ser dina bilder. Där är fantastiskt på alla sätt, förutom det där med toapappret då, he, he….. Här fortsätter renovering ovanvåning och jag letar nästan i panik efter en Chesterfieldsoffa, du vet när man snöat in på något….. Ha en härlig vecka vännen. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.