TORSDAG

torsdag, september 15, 2016 5 8

 

Inget nytt på tavelhyllan..

 

 

 

God förmiddag torsdag!

 

 

Vår lediga vardag är här och det är så skönt så skönt, behöver liksom det där braket känner jag. Har haft så himla ont det senaste, hela bäckenet värker som tusan, och det mesta inne i magen. Jag hatar verkligen mina sjukdomar (hypotyreos, endometrios & IBD för er som inte vet) och just nu vill jag bara byta kropp..

Inget jag egentligen vill prata om här, för trots allt detta är jag en glad skit (oftast) men så ibland blir det bara för mycket. Oftast sätter det sig på nerverna, daglig smärta kan driva en till vansinne och då och då går det eländiga humöret man får ut över min familj. Hemskt men det går liksom på två röda ibland. De där aggressionsutbrotten.. Jag kan bli spydig och elak och det känns inte ok.. efteråt.

Det är kanske inte så himla farligt som det känns, barnen och mannen verkar ju himla förtjusta i mig ändå haha. Tack gode gud för det.

 

Så. Då har jag skrivit av mig lite. Skönt.

 

 

 

 

 

Efter dagens hundpromenad plockade jag & Inez några av de få blommorna vi har kvar i trägården, och även den lilla buketten blir man glad av.

 

Nu ska vi dra bort gardinerna och släppa in ljuset. Blir ännu en underbar dag idag, helt stilla, och varm.

 

Hoppas ni mår fint ♥

Kram

8
5 Comments
 • Veronica
  september 15, 2016

  Hejsan!
  Fint o hemtrevligt du har, var har du köpt mattan i vardagsrummet?
  Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Kram Veronica

  • Catta
   september 16, 2016

   Tack! Den kommer från Ellos, tror den heter Tanger..

   Kram

 • Ekenäsliv
  september 15, 2016

  Hej sötnos <3
  Å, känner igen det där… Det bara blixtrar till och man vet att det är obefogat, men värk och ofta sömnbrist gör en till en annan människa.
  Och så är vi ju så rädda för att skriva om det jobbiga… Rädda för att vi ska låta gnälliga. Men du, ut med det vännen!
  Du, va rädd om dig och sov nu så gott!
  Kramar Anna

 • Catta
  september 16, 2016

  Tack min fina vän, puss!

 • Izabell
  juni 6, 2017

  Älskar soffan! Vart kommer den ifrån och vad heter den 🙂 ?
  http://nouw.com/brickendesign

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.