GREKISKA PRODUKTER

tisdag, september 27, 2016 2 6

 

 

 

Ska ni till Grekland? Håll utkik efter dessa produkter då, himmelska nämligen.

Body milken doftar lite unisex, vilket gör att även Josef är riktigt förtjust i den, och den är jätteskön.

Tvålen med kaffepeeling i & handkrämen gav jag till min mor då hon har problem med väldigt torra händer, krämen har hon på jobbet (där även jag jobbar) så jag tar en klick ibland, doftar så gott! Sen går den in skönt i huden utan att klibba.

Tips!

 

 

Nu ska jag ut och hämta in mina små, de ska ner i badet innan det är dags för kvällsmat och nattning.

Idag skulle jag egentligen varit på ett event på Akademinklinikens nya walk-in-clinic i Gbg där kvällens vackra gäst Valerie Aflalo skulle berätta om sina hudvårdsrutiner och där både fina erbjudanden och goodiebags utlovades. Tyvärr kunde jag inte gå för jag fick lite förhinder, SÅ himla tråkigt!

Imorgon har jag fått ett annat kul erbjudande, hoppas jag kan gå på det istället..

 

 

Fin kväll till er, kram

6
2 Comments
 • Helenas enkla vardag
  september 27, 2016

  Kul med event. Det finns aldrig där jag bor. Hoppas du kan gå i morgon istället.
  Kram Helena

  • Catta
   september 29, 2016

   Ja visst är det! Om man kan gå då hehe 😉
   Nope, kunde inte igår heller.. 🙁 Får bli en annan gång..

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.