AUTUMN-ISH MORNING WALK

måndag, juli 11, 2016 5 3

 

 

 

 

Japp, man kan fanimej tro att det är höst..

Och nog för att jag gillar hösten, men inte förrän till hösten om man säger så. Nu vill jag ha sommar. Stekig sol, dopp från bohuslänska klippor, saltstänk i håret & ljumna grillkvällar.

Så nu får det vända, för det här är inte ok.

 

 

 

 

 

Stövlar, tjocktröja & regnkappa den 11:e juli, nääää det vill vi inte ha!

 

 

 

 

Visserligen var det riktigt riktigt härligt i skogen idag, och den lilla svarta uppskattar när det inte är för varmt. Luften var frisk och det känns så hälsosamt med regnig skog.

Älskar ju det där med att vara ofixad och naturlig, bekvämt klädd och håret i en knut. Att kliva upp på ledig morgon, skölja fejset, slänga på sig myskläder, hinka ett par koppar kaffe och sedan knalla ut med vovven i naturen.

Det känns alltid fint, sommar eller ej.

 

 

 

 

Ingen svamp hittade vi, men massvis med blåbär. Så nu har jag antioxidantat mig också.

 

 

Vad vi hittar på idag, det har vi inte bestämt än. Jag är sugen på Ikea, har nog hittat de stolarna jag vill ha till nya utebordet som kommit. Man får passa på med lite shoppingturer nu när ”vädret tillåter”.

Igår var vi på stan och shoppade, mest till barnen. Jag och J gick själv och fick lite mysig egentid samtidigt, medan barnen var hos farmor i Vasa.

 

 

 

Vad gör ni? Har ni semester? Vad har ni för väder & semesterplaner?

Kram

3
5 Comments
 • Villa Grön
  juli 12, 2016

  Tycker det ser mysigt ut! Men du har rätt i juli vill man ha soool:) Här har vi faktiskt fint väder, lite regn igår, men annars har det varit fint, hoppas det håller i sig!!

 • Catta
  juli 12, 2016

  Det är väldigt mysig, älskar skogen! Men ja, solen, värmen och havet vill man ju ha nu 🙂
  Vart i landet bor du? Snart får man väl styra sin kos dit solen befinner sig, här ser det ut som att det ska vara regn läääänge till.. 🙁
  Kram

  • Villa Grön
   juli 13, 2016

   Bor i Gävle. Men nu har regnet hittat hit också:( Fast det är varmt och det är inte ihållande:) Men ni verkar ha fått bättre väder nu, håller tummarna att det håller i sig:)

 • Kristin
  juli 12, 2016

  Här har vi semester hela familjen vi drog till Gotland i sön. Vi har hyrt ett hus och har 26 grader sol och gör massa utflykter. Vi stannar en vecka.

  Kram

  • Catta
   juli 12, 2016

   Men lägg av så härligt!! Så det är på Gotland man ska vara alltså, underbart, njut!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.