STEVE MADDEN SLITHUR

söndag, juni 5, 2016 4 6

 

 

 

 

Summer wedding coming up!

Och jag har iaf hittat ett par skor att ha på mig, ett par guldiga klackar från Steve Madden. Nätta sandaletter som faktiskt var riktigt sköna trot eller ej, klacken är hög men inte den högsta. Sen får vi väl se under kvällen om det blir lyxkassler av det hela, då mina fossingar tenderar att svälla lite av värme.. hehe.

(Får väl trycka ner ett par flippisar i handväskan som back up 😉 )

 

 

 

 

 

Jag tänker mig en marinblå knälång chiffongklänning till & tunna lite längre guldlänkar runt halsen, för att ta upp guldet nån mer stans. Vi får se vad jag hittar!

(Tipsa gärna)

Skorna köpte jag på Sarenza (& modellen heter Slithur från märket Steve Madden), en relativt nyupptäckt skobutik för mig, som verkar ha allt och lite till.

 

 

 

God morgon söndag!

 

 

Vilken jäkla kanonsommar vi har vänner! Underbara dagar!

Så underbart att det fasen inte gick att komma ut till Hönö igår, och då menar jag att typ hela Gbg skulle ut till ön, eller nåt. För er som inte vet så är det liksom en raksträcka på några kilometer från shoppingcentret Amhult här i Torslanda som leder ner till färjan som går till Hönö, och efter bara ett par hundra meter så var det tvärstopp på den vägen. Det måste vara några som krockat tänkte vi.. men nope! Det var kö ner till färjan som började där.. Eh, vi vände i första rondellen kan jag säga, och drog till Sannegårgshamnen & Eriksberg istället. Där käkade vi pizzalunch och promenerade längs ”strandpromenaden” till Göteborgs hamninlopp, så himla fint där nere med alla nybyggda lyxiga bostäder, fina lekplaster, kanaler av vatten mm. Göteborgs riviera!

Sen blev det kvällsdopp & krabbfiske i Tumle i vanlig ordning.

 

 

Ni då? Vad gör ni denna helg, och vad har ni för planer imorgon!

 

 

Puss!

 

 

 

Adlinks

6
4 Comments
 • Ulrica
  juni 5, 2016

  Apsnygga :). Passar vansinnigt bra till dina slanka och bruna ben!!
  KRAM

  • Catta
   juni 6, 2016

   Tack gulliga du 🙂
   Kramis

 • annorlunda underbara
  juni 6, 2016

  Skitläckra! Önskar jag kunde gå i höga skor men tant har ju liksom problem med vänster knä, vänster höft och diskbråck….sa jag att jag inte gillar att åldras?
  Kram Jess

  • Catta
   juni 6, 2016

   Å fasen, det lät ju inte kul 🙁 Du ser iallafall ut som en ungdom, en riktig babe!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.