INREDNINGS-REA

söndag, juni 19, 2016 1 3

 

Ellos sommarrea

Underbar matta på rea, här

 

 

 

Sommarreorna är igång för fullt och chanserna att göra finfina klipp till både hemmet & garderoben är i princip obegränsade med dagens stora shoppingutbud, både på nätet och ute i butikerna.

Det finns nästan  f ö r  mycket, men har man lite tid att sitta och leta efter det man verkligen behöver (eller  bara vill ha hehe) så kan man nog göra en del superfynd.

Vi behöver tex fylla på och byta ut handdukar, både små och stora, så det spanar jag efter. Skittråkigt att betala dyrt för sånt tycker jag, även underlakan brukar jag fynda på rea, himla bra.

Sen att jag ofta hittar saker jag vill ha, men egentligen inte behöver.. det är jobbigt. Men nu har jag bestämt att ska nåt nytt in ska nåt gammalt ut, antingen sälja eller skänka. Ska inte hamstra så mycket som jag kunde göra förr.

Försöker satsa mer på kvalitet och mindre på kvantitet, känns sunt & vettigt.

 

 

 

Ellos collage

 

 

Alla produkter hittas här.

(Fler reatips under fliken Rabatter & Erbjudanden)

 

 

Nu ska jag hjälpa till och röja i v-rummet här, barnen har byggt kojor under både soff -och matsalsbordet, det ser ut som ett bombnedslag! Men jag blir så glad när syskonen leker med varann och inte bråkar (som de ganska ofta gör nuförtiden), och jag försöker att inte skälla för mycket för allt de stökat ner haha.

Sötkorvarna.. man måste ju få leka, skapa, och låta fantasin flöda. Och de föredrar sällskapsytorna framför sina rum, och det är ok så länge de städar efter sig (även om mamman & pappan oftast gör det mesta haha).

 

 

Någon som känner igen sig i detta?

 

Kram & fin söndagskväll!

 

 

Adlink

3
1 Comment
  • Inredning och guldkanter
    juni 19, 2016

    Ja oj vad frestad man blir av både inredning och kläder som reas ut nu:) lamporna du visar skulle jag gärna vilja ha 🙂 ha en fin kväll kram Pernilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.