VALENTINS FÖRSTA FOTBOLLSCUP

lördag, maj 21, 2016 0 5

 

 

 

 

Vår lille prins har börjat i fotboll den här våren & idag var det dags att spela första cupen, på BK Häckens fina Bravida Arena. Så himla roligt att se de små godingarna kämpa på, otroligt duktiga var de allihopa och man känner sig så stolt.

Jag tror de tyckte det var riktigt riktigt roligt, och det är ju det som är viktigast, sen att de vann alla matcher är ju bara plus 😉

Idrott är så viktigt för barn och vi hoppas att V ska fortsätta tycka att detta är kul, för just fotboll ligger framförallt pappa Josef varmt om hjärtat då han själv spelat i många år och haft en (hyfsad) karriär i sporten, IFK Göteborg bl.a. Han är en av tränarna för 6-åringarna här nu.

 

 

 

 

 

 

När killarna hade samling och innan allt drog igång passade Inez och jag på att ta spårvagnen in till stan på ett snabbvarv inne på Åhlens. Där hade de kalas idag, med 15 % på hela barnavdelningen, Inez fick ansiktsmålning och vi hittade lite fint.

 

 

 

 

Om denna lilla loppa kommer kunna hålla på med någon form av lagsport återstår att se, just nu är hon ett riktigt litet ostyrigt yrväder haha, men hon är ju liten än..

 

 

Bidde inget tittande på Gbg-varvet för oss, orkade helt enkelt inte efter cupen, så vi åkte hem igen. Har ju Ebba att tänka på med, som inte kan vara ensam för länge, vi hade fått ta med henne då och det kanske inte är det lämpligaste i folkmassan, bara stress.

Nu sitter två små godisråttor och frossar i soffan och jag tänkte börja fixa iordning i Malmbyrån som stått monterad och klar sedan i torsdags (bland det värsta jag monterat av Ikeas grejer, puh).

 

 

Hoppas ni har en mysig lördag!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.