STRANDUNIFORM

måndag, maj 9, 2016 0 7

 

Tunika Vero Moda // Bikini H&M // Flipflops Havaianas

 

 

 

Riktiga högsommardagar har vi haft de senaste dagarna och det finns ju inget bättre än att kunna strosa runt barbent i fladdriga klänningar & flipflops morgon till kväll.

Så befriande att slippa åtsittande brallor och långärmat och jag vill helst glida omkring i endast bikini med en särk över, maj-september. Vilket funkar fint förutsatt att vädret tillåter och man inte behöver jobba, då där krävs en något mer anständig outfit.. Tyvärr.

 

 

 

 

 

Nya Havaianas shoppades i lördag, mina gamla (som jag haft i över 10 år!!) hade knappt nån sula kvar haha. Bikinin hittade jag på favvobudget butiken hm och den måste jag tipsa om, perfekt solbikini då byxan är tiny om baken (om man nu gärna vill ha färg på umpen med), superskön! Hittade den ej på nätet när jag letade men i butik finns den i både orange och en fin blå.

 

 

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan, nu blir det kvällis framför tv:n här.

Kram

 

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.