I NEED VACATION

torsdag, maj 26, 2016 3 5

 

 

 

 

God morgon vänner.

 

Idag är jag trött, känner mig sååå sliten, och längtar halvt ihjäl mig efter semester.

Har fått Inez-basilusk och känner mig helt tjock i bihålorna och har ont i halsen, blä. Men det är ju inte hela världen såklart.

Känner mig lite allmänt småsliten bara och vill bara vara ledig, i ett varmt sommar-Sverige. Cykla med familjen ner till badet, mumsa go-fika, bada och bara ligga pall på en filt. Easy flipflop-living liksom.

Gör inte ni det med, längtar?

Det tror jag nog. Just den här tiden när nedräkningen börjar på allvar är längtan som värst. Drygt 6 veckor kvar är det tills jag har mina 4 veckor. Sen ett hopp till en grek-vecka i september. Så härligt att förlänga sommaren lite då.

Bilden ovan är från OBC Kreta förra året, som var vår första familjeresa till värmen. Längtar så ofta tillbaks..

 

 

Nu mina vänner, blir det doggywalk.

Önskar er en riktigt fin torsdag!

Kram

5
3 Comments
 • Ekenäsliv
  maj 26, 2016

  Jaaaaaag med… Har så svårt att hålla fokus och orka just nu…
  Jag går på semester den 4 juli och börjar med att åka till Almedalen 5-6 juli med lilla skatten 🙂 Jag ska delta i ett smeinarie 🙂
  Vi får hålla ut vännen!!!!
  Krya på dig hjärtat <3
  Kramar Anna

 • Ulrica
  maj 26, 2016

  Ja, nog skulle det vara skönt med lite ledighet.. eller åtminstone sol och värme. Här hos oss är det mörkt, det blåser och hällregnar.. termometern säger 8 grader.. och jag fryser ända in i benmärgen :(.

  Håll ut lite till, snart är det flip-flop och glass som gäller 🙂
  KRAM och trevlig helg, vännen

 • Suss
  maj 26, 2016

  Vilken härlig bild! Själv känner jag just nu tvärtom… tiden bara skenar på med jobb, extrajobb, festligheter, bal, student m m o jag hinner inte med men framåt midsommar då längtar jag också. Och då är vi nästan där 😉
  Hoppas du kryar på dig, kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.