FYRA FAVORITER

onsdag, mars 23, 2016 1 6

 

 

 

 

Skinnjacka & färgglada handväskor har grävts fram i garderoben nu när våren står vid dörrn.

Min skinnpaj är köpt på NK för x antal år sedan, och blir bara finare med åren (förutom en liten reva under ena ärmen), sådär perfekt mjuk och ”inburen”.

Väskan från Marc by Marc Jacobs köpte jag förra våren, härligt klatschig färg (watermelon) och fin med sin guldkedja. Perfekt partyväska!

Parfymen ääälskar jag, bästa köpet på länge, och handkrämen från Figs & rouge är mumma för mina fnasiga händer.

 

 

 

Hej dan innan skärtorsdagen!

 

 

Har ni gått på ledighet ni med?

Så himla skönt med en femdagars här nu, även om man kommer ha ganska fullt upp ändå. Vi ska ha vänner här hos oss på påskafton och håller på för fullt att planera meny. Lite sent ute, men vi ska nog få ihop det. Sen ska man bara få handlat hem allt också.. och påskstäda.. Så nog kommer man ha fullt upp 😉

Vad har ni för planer denna högtidshelg?

 

 

Förresten, om ni är nyfikna på vad vi har för tokiga påsktraditioner ute på ön Hönö som jag kommer ifrån (jag bor på fastlandet rakt över nu) så ska ni kolla på SVT2 imorgon kl 20, för då visas en dokumentär om ”grankriget” i Öckerö kommun som pågått varje år mellan jul fram till påskafton sedan urminnes tider typ.

Det är helt galet, men fortfarande en självklar tradition för de flesta öbor.

Känner de flesta i dokumentären så det ska bli kul att se faktiskt, sen om det är en tradition att stoltsera med, det vet jag inte..

Men kul har man haft många gånger under uppväxten, där kring megabrasorna.

 

 

Nu önskar jag fin askonskväll!

Kram

6
1 Comment
  • Helenas enkla vardag
    mars 23, 2016

    Riktigt snygga vårstyles! Skinnjacka är jag helt med på, ett måste i vår. Skönt med dagars ledigt, själv jobbar jag hela helgen.
    Kram Helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.