MOBILE TAKLAMPA FRÅN PHOLC

tisdag, februari 9, 2016 2 6

 

Mobile-tak-miljö1

Bild lånad från Pholc.se

 

På önskelistan ↑

 

 

Nya lampserien Mobile från Pholc faller mig verkligen i smaken och bäst gillar jag taklampan. Den får hamna på önskelistan, trots att jag nog tycker att den hade passat i ett hem med lite generösare takhöjd än vi har.

Det är nog det jag saknar mest från vår gamla 20-tals fyra på Berzeliigatan, takhöjden.. Där hade denna lampa suttit som en smäck!

 

 

Härligt att få önska & drömma lite..

 

 

 

Hej tisdag!

 

 

Och inte vilken tisdag som helst, för det är ju självaste fettisdagen idag.

Har ni tryckt i er några semlor idag??

Det har inte jag, tyvärr.. blev bara inte av. Även om jag hade chansen att köpa mig en när jag var på Maxi idag på lunchen. Och helt ärligt är jag inte superförtjust i just semlor, krävs att jag är förbaskat hungrig sötsugen.

Kakor och bakelser i största allmänhet är inte min grej, jag är mer av en smågodis-råtta. Fast om jag får välja bland tårtor och bakelser så blir det lätt pavlova, mmm så sjukt gott..

 

Ni då? Favoriter bland sockret?

 

 

Fin kväll till er, kram ♥

6
2 Comments
 • Suss
  februari 10, 2016

  Häftig lampa, här letas det en ny taklampa. Sockret är min stora bov, kan ju inte komma ner till vikten jag vill ligga på… Men kakor är inte problemet, jag är också en godisråtta 🙂 Kram

 • Renoveringshuset
  februari 10, 2016

  Jag är inte mycket för fika heller.. tårta tycker jag om – hemgjord. Godis och chips och sånt äter jag inte heller.. mår bara illa efter några bitar och det är det inte värt! Salta pinnar kan funka, annars är jag mer en nöt-person, gillar nötter! 🙂

  Kraam Therese

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.