I EN VRÅ I INEZ RUM

onsdag, februari 3, 2016 2 4

 

 

 

Poster till höger Granit, de två till vänster Desenio, Mässingkruka Indiska, Box Grandma´s, lampa loppisfynd.

 

 

 

 

Några bilder från den lilla smutten i Inez rum idag.

En liten hörna med förvaring i form av två låga Bestå-skåp på varandra (gamla tv-bänken här uppe). Blev ganska bra utnyttjad yta, och lilla dörren till en av sidvindarna går fortfarande att nå. Funderade på att ställa sängen här först, men det hade ju blivit himla mekigt att hålla på och flytta den varje gång man ska in på vinden..

 

 

 

Hej mitt i veckan!

 

 

Härlig dag här på västkusten idag, med sol och blå himmel, och även om man suttit på kontoret hela dan så blir man så mycket piggare av ljuset utanför! Lite av det fick man ju dessutom på cykelturen hem 🙂

Har massor att stå i här hemma som jag måste ta tag i nu, men hörni kika in lite senare ikväll igen, för då blir det en liten utlottning här på bloggen.

Så stay tuned..

 

 

Hej så länge!

4
2 Comments
 • Annika
  februari 3, 2016

  Åh va fint hon har det! Önskar vi hade lika bra ordning i min 4-åriga dotters rum 🙂 /Annika

 • Ekenäsliv
  februari 3, 2016

  Hej sötnos <3
  Tack för din omtanke <3 Det värmer så himla mycket ska du veta!!
  Har varit i kontakt med en annan skola idag faktiskt så vi ska dit på studiebesök nästa fredag. Så det snurrar en del i huvudet så klart.
  Men vi känner att situationen börjar bli ohållbar och det är inte alls enligt den nya skolplanen (som trädde i kraft 2011…) Tyra är en mycket klok och analyserande ung tjej, men tyvärr får hon bara dåligt självförtroende av detta vis att undervisa på… För att hon inte kom ihåg vem Anders Fjellman var… Men då sa jag att det är bättre att kunna vad ett virus är och gör, precis som du kan. Dessutom vet du att det finns något som heter penicillin och det är viktigast. Att det var han som uppfann det, ja det är för att vinna poäng i Trivial pursuit och det är inte det livet handlar om.
  När man dessutom inte får någon omtanke eller frågor på hur hon mår när man ska på läkarbesök, då känns det inget bra alls.. De ska ju vara md mitt barn hela dagarna. Hon som är mitt allt! Man vill ju att de åtminstone ska bry sig och undra..
  Ha nu en fin kväll vännen!
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.