SNYGGASTE INREDNINGEN

söndag, januari 3, 2016 6 6

 

Ellos nyheter

 

 

Vet att det är tidigt men jag kan inte låta bli, för redan nu så proppas butikerna fulla med nyheter för våren, och det finns så mycket fint så det är inte klokt.

Blått verkar dominera, och även om det såklart finns nyheter i många andra härliga färger så är det blått mitt öga fastnar för mest.

Mässingen och guld verkar hålla i sig stadigt och satsborden här lite högre upp är jag grymt sugen på, nätta och så himla fina. En annan favorit är mattan högst upp, supersnygg!

Sen är det kul att det börjar komma fler billiga alternativ till naturfärgade stolar, jag har länge sneglat på både Ton och Y-stolen, men kan hellre tänka mig ett gäng av stolen högst upp.

 

Allt fint ovan hittar man här.

 

Dagens tips & inspiration!

 

 

Fin söndag till er, kram.

6

6 Comments
 • Ulrica
  januari 3, 2016

  Såååå mycket snyggt!!
  Kram

 • Renoveringshuset
  januari 3, 2016

  Åh, man vill ju ha typ allt!! 😉 Och tapeten i förra inlägget är ju skitsnygg! Har hört och sett att det blir mycket grönt i år också. 🙂

  Kram Therese

 • anette
  januari 3, 2016

  Så mycket fint…vi är ute efter nya matbordsstolar och det är så svårt tycker jag. Får allt kola runt. Kram Anette

 • Suss
  januari 3, 2016

  Mycket snyggt där, och bra priser, jag vill också göra en massa förändringar nu… Kram

 • Annika
  januari 5, 2016

  Jätte mycket fint! Är också sugen på blått. Har gråa soffor och svarta möbler i vardagsrummet …. Vad tror du? Funkar? Behöver tips ?

  • Catta
   januari 6, 2016

   Klart det funkar med blått till grått och svart! Nu vet ju inte jag vilka sorts soffor eller möbler du har eller hur det ser ut hos dig, men jag kan föreställa mig att tex den slitna mattan högst upp kan passa. Det står att det är grå men ser mer blå ut i mina ögon, även om det finns en som heter blå med.
   I sofforna kan jag tänka mig att det hade varit fint med linnekuddar i pastellblått eller gråblå, vad tror du?

   Jag skulle personligen valt pastell och matta toner istället för typ klatchigt turkos och blått till grått och svart, men det är min smak 🙂

   Lycka till med valen!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.