MAGER MEN CHARMIG ÄNDÅ..

lördag, december 12, 2015 3 7

 

 

 

Man skulle kunna tro att jag talar om mig själv, hehe..

 

Nej, det är granen jag menar, den taniga saken vi tryckte in i bagaget och körde hem idag. En billig sak.

Efter ex antal kungsgranar för 500-700 spänn under alla våra år i stan så har jag bestämt att ett gäng barr på pinne inte ska få kosta så mycket längre, blir ju alldeles utmärkt med en ”vanlig” gran. Speciellt när man inte är bortskämd med ytor här hemma, utan behöver knö in barret bakom tv-bänken, typ.

 

 

 

 

Jag satte i några ting från Tennet, och en udda ljusslinga (enda jag hitta här hemma), sen fick barnen stå för resten av pyntandet. Fint så.

Sen tror jag knappt att ett enda barr kommer sitta kvar på självaste julafton, den känns redan trött haha!

 

Har ni blivit med gran än?

Blev det någon maffig ädel sak, eller räcker det med vanlig rödgran för er med?

 

 

Nu ropar dottern att vi ska ha picknick, så jag önskar fin lördag så ses vi imorgon igen finingar!

Kram kram

 

 

(ps. Är det någon som upplever bilderna i bloggen som väldigt suddiga, helst i iphone eller ipad? Det gör jag, och faktiskt är det detsamma med de flesta bloggar vad jag kan se i mina elektronikprylar, förutom i mac:en, där ser allt bra ut.. Hur som, har ingen aning vad det beror på..)

7
3 Comments
 • Tina
  december 12, 2015

  Charmig gran, lite klassisk svenskt tycker jag;) Jag läser din blogg i iPhone och tycker oxå att bilderna är lite suddiga…men inte störande suddigt. Önskar dig en fortsatt trevlig helg! Kram

 • Jecka
  december 13, 2015

  Så Fint:)! Roligt att barnen pyntar , gran doft e ju bara sÅ:)! Här pyntade även kidsen å en kvist kunde få många julkulor;)! Ingen jämn spridning precis;)! Ha en skōn Lucia dag:)! Hoppas du bōrjat må bättre! Kramer! Med vänlig hälsning, jecka

 • Emely
  december 15, 2015

  När man har en allergisk sambo och bor i lägenhet får det bli plastgran. Det är sånt jobb med en riktigt gran när den ska ut 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.