LITE MER LIGHTBOX

torsdag, december 10, 2015 2 7

 

 

 

Fiffiga små lampor de här lightboxarna, man får en hel drös med bokstäver och symboler som man kan byta ord med, kul kul.

Köpt hos Tinyroom, dessvärre tillfälligt slutsåld men de får troligtvis in dem igen (tre storlekar).

(Uppdatering, lightbox A4 i lager igen! Här)

 

 

 

 

Boxen har tillfälligt hamnat i Inez rum..

 

Känns som ett enda stort kaos här hemma just nu och det kommer bli fler make-overs än bara sovrummet. Barnrum ska prioriteras, och vi tror bestämt att Inez ska få flytta upp i lilla allrummet däruppe istället, så hon och Valentin har rummen bredvid varann.

Sovrummen här nere är så uppdelade så Inez vill sova i vår säng pga avståndet (visst långt för en 3-åring), och Valentin gillar inte att sova själv uppe så han sover i Inez rum.. och ofta sover Josef i Valentins rum. Ni vet, Ikea-reklamen.. Vi tänker att om de har rummen bredvid varandra så kanske de finner trygghet i det så kan jag och Josef kanske tillslut få sova själva i vår NÅGON natt iaf, de små grynen kan väl vandra in till varann istället. Precis som jag och min bror gjorde 🙂

 

Sen tycker jag iof att det är himla mysigt att snusa liten barnnacke om nätterna, men ändå.

 

Hur har ni andra småbarnsfamiljer det med sovrutinerna?

 

 

 

 

Tänk, nu är det inte långt kvar till julafton, två veckor går ju galet fort!

 

På lördag ska vi köpa gran, längtar. Så mysigt att klä den tillsammans med barnen, med skön julmusik i bakgrunden.

Sen längtar vi alldeles galet mycket efter vår beställda soffa med, det har nu gått exakt 6 veckor sedan beställningsdatum och vi har blivit lovade att den ska komma innan jul. Hoppas hoppas den kommer senast nästa vecka!

 

 

Idag har vi haft ledig torsdag, men varit på föris ändå, fast bara på lussefirande. En stor skara sjungande tomtar, tärnor, lucior, stjärngossar och pepparkakor har vi föräldrar fått lyssna till, så gulligt och fint så man smäller av. Och så lite fika på det såklart.

Efter firandet åkte jag och barnen till Blå Stjärnan med Ebba, för hon har lyckats klyva en stor kindtand mitt itu. Det ser verkligen inte roligt ut och hon har nog ganska ont, vår lilla sessa.. Den 22:e fick vi tid för operation, de hade ingen tidigare tid tyvärr. Men de bedömde att det inte var såpass illa infekterat än så det hade gått upp i käkbenet, men det känns ändå olustigt.

Hon har fått smärtstillande tills dess iaf.

 

Som tur är så täcker försäkringen såna här skador, det är alltså inte misskötta tänder utan hon har helt enkelt råkat bita på något jäkligt hårt, typ en sten eller nåt trodde de. Något hon normalt inte brukar pyssla med, men man vet aldrig vad en liten fyrbent limpa kan få för sig, haha.

En självrisk på 2500:- känns iaf betydligt skönare än runt 10000:-som det hade gått på om hon inte varit försäkrad. Dyrt med djur, men det är det värt!

 

 

Nu ska jag sluta babbla hörni, och önska fin kväll!

Kram

7
2 Comments
 • Hem & Trevligheter
  december 11, 2015

  Både jag och Ulrica har gjort uppdateringarna och vi tror inte att det är det som är problemet. För kikar jag i din blogg så är det ju inte alla bilder som är oskarpa.

  Kram, kram

 • Johanna
  december 11, 2015

  Haha! Hemma hos oss sover jag och barnen i stora sängen och Rickard i Sols säng. Livio är mörkrädd och fruktansvärt mammig och ja, undras om livmodern hade passat honom igen, hihi! För tillfället har inte ens Livio en säng, den är såld och vi väntar på att den nya ska anlända:) Hoppas på att det blir så snyggt som jag tänkt mig. Plus att jag och barnen ska köpa fredagsmys nu efter skola/förskola/jobb och även då hämta ut tapet till en vägg i Livios rum! Spännande, spännande!! Har även tänk köpa färg i helgen och börja måla Livios stora skåp.

  Angående sovplatser så får barnen somna i soffan ibland så kan jag och Rickard mysa i sängen ett par timmar och så bär vi upp dem efter det;))))))

  Puss och kram darling! Hoppas att du mår bättre!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.