GRYM RABATT HOS MISS EVERYDAY!

söndag, december 13, 2015 0 5

 

Miss Everyday

 

 

Fyll på graderoben med fantastiska fynd från Miss Everyday!

Med koden Jul får ni 20% rabatt på allt i hela butiken, hur bra? Och inte nog med det, rabatten gäller även på redan rabatterade varor, så ni får alltså dubbel rabatt på dem. Ex, det är just nu 30% på alla jeans från I Dig Denim, och med ytterligare 20% så får man totalt 50% rabatt på dem, kalas!

 

Ni hittar butiken här.

 

Vackra Gabriella som driver butiken har även en härlig blogg, med massor av härlig inspiration, både från hemmet & butiken. Den heter Fru Vardag och ni hittar den här.

 

 

 

 

Min sköna tunika från Vintage by Fé kommer från Gabriellas butik (här), den kan ni tokfynda just nu.

 

 

Happy shopping!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *