FAVORITER PÅ REAN

måndag, december 28, 2015 6 8

 

Rea Ellos

 

 

Favoriter på rean till hemmet hittar jag (nästan alltid) hos Ellos.

Påslakan-setet (som faktiskt är mörkblått) är jag så sugen på, eller kanske bara örngotten som finns för 69:- st.. Fint att blanda med vitt.

 

 

Rea Boozt

 

 

Till garderoben hittade jag mest fint hos Boozt.

Märkt det att jag är sugen på brunt och blått? Lilla skinnväskan från Tiger of Sweden är himla snygg tycker jag, även den blå från By Malene Birger.. hmm.

 

 

Har ni fyndat något på mellandagsrean ännu?

 

 

Nu ska jag leta efter något gott i köket här, och sjunka ner i vår gosiga linnesoffa, tjohoo!

Kram & fin kväll till er ♥

 

 

Adlink

8
6 Comments
 • Ekenäsliv
  december 28, 2015

  Hallå pinglan!
  Nope…inte fyndat något alls på rean än… Kikade lite på Ellos då dottern fyller år nästa vecka. Phu, inte lätt att fylla år så tätt inpå jul kan jag säga.. Å då fyller även maken år nästa vecka med..
  Imorgon ska vi iaf in till stan en sväng, får se om vi fyndar något då;-)
  Ha en fin kväll!
  Ska med sjunka ner i soffan jag, har precis varit iväg på yogapass 🙂
  Kram kram Anna

 • Renoveringshuset
  december 29, 2015

  Godmorgon! Valentins rum var fint redan innan tycker jag, men visst blev det ljusare! Och då ser det ju också större ut. 🙂 Vi har också ÄNTLIGEN fått snö – som ligger kvar! 😉 Förra veckan ville jag bara ta bort allt julpyntet, men nu får det stanna! 🙂

  Kram Therese.

 • Ulrica
  december 29, 2015

  Så himla mycket snyggt :).
  Jodå, jag har fyndat en Malene Birger-väska på rean, som kommer vara utmärkt i vår också! Jag är sååå förväntansfull. En ny parfym fyndade jag också, dock på Blocket ifrån en tjej som fått julklapp och inte fick returnera, så det fick bli ett kap för mig!!

  Visst är det underbart med snön!! Här lyser solen och det är många minusgrader så det är så vackert och energigivande ute :).

  KRAM

 • Nazima på Min mat och mitt hem
  december 30, 2015

  Hej fina!

  Så mycket fint!!!! Jag har inte fyndat nåt ännu. Pumpsen var snygga, BMB-väskan är snygg, men jag jag klämde på en sån i Göteborg i våras och blev lite besviken över att handtagen var så mesiga och man kanske inte kan ha för tunga saker i den, men printet är så fint!
  Idag ska vi in till Göteborg , bara jag & maken för lite shopping restaurang och bio, ska bli hur mysigt som helst.

  Kram och gott nytt 2016!

 • Home2tiny
  december 30, 2015

  Har inte fyndat något….än….har inte haft lusten, måste vara något alldeles galet, he, he….Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År vännen. Kramisar Tina

 • Maria at inredningsvis
  december 30, 2015

  SJUKT classy detaljer du letat fram 🙂 GOTT NYTT ÅR på dig!

  LOVE M

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.