MIN TUR & BLACK FRIDAY

fredag, november 27, 2015 2 2

 

 

 

Om jag klarade mig från magsjukan?

Inte ens i närheten.. Ett helvetesdygn har jag haft. Jag är inte bra än, men har slutat kräkas. Är så svag i kroppen så reser jag mig så blixtrar det till och svartnar direkt. Och ont har jag, fruktansvärda ryggsmärtor och ont i inre organen, tarmarna, njurarna och lungorna framförallt.

Nästan hela förskoleavdelningen samt förädlar och personal är sjuka, det är något i hästväg detta, vidrigt.

 

Ska vila vidare nu, och se om jag får i mig ett smörgåsrån kanske.

 

Passar på att tipsa om fina deals när jag ändå kikar in, det är ju Black Friday idag med massor av bra rabatter i butikerna, bl.a hos:

 

Boozt, EllosNelly, Raglady, Bubbleroom, Lekmer, Royal Design, Stor & Liten, Bangerhead & Rum21.

 

 

Kram så länge.

2
2 Comments
  • Annica
    november 27, 2015

    Hej Darling! Längesedan nu.. Ser att ni varit sjuka. Här löser det ena viruset av det andra med. Vill bara säga att vi lever och får ses snart. Nils pratar ofta om V och vill åka go-cart ngn dag?Han såg filmen på V och J? Krya på er så hörs vi .. Jo jag får inte iMessage på min tel så om du skickat eller skickar med det så kan jag inte se. Puss och hälsa familjen

  • Home2tiny
    november 27, 2015

    Men hua vännen, lider verkligen med dig, finns inget värre än magsjuka. Skickar tusen kryakramar och hoppas att ni får en mysig och fin adventhelg. Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.