FÖRSTA HYACINTEN & KINFOLK HOME

lördag, november 21, 2015 3 4

 

 

 

På soffbordet just nu.

Förutom en liten minigran vid entrén så har jag inte tjuvstartat mer på julen, tills igår när en liten hyacint fick flytta in.

Jag vill verkligen inte hinna tröttna på julen innan själva aftonen iallafall, så jag försöker hålla mig lite.

Ett par ljusslingor är det dock tid för, utsidan behöver lysas upp i vintermörkret.

 

 

 

 

För ett tag sedan landade Kinfolk Home i brevlådan, och gud vilken härlig bok. Jag är himla svag för Kinfolks livsstilsmagasin, som man kan beskriva som giudeböcker till ett långsamt levnadssätt. Viktigt i en tid som vår kan jag tycka, och man får verkligen en känsla av lugn när man tittar och läser ur dem.

Sen får man massvis med härlig inspiration!

Finns här.

 

 

 

 

Kinfolk -The aged Issue är en favorit, som handlar om hur äldre människor kan lära oss om livet, att leva fullt ut, och att vi ska hylla varje nytt ljus på tårtan. Att bli äldre helt enkelt.

Det bjuds på härliga familjerecept & sömntips bl.a, hur mysig som helst.

 

 

 

 

Årets adventsljusstake ↑

Nagelmodulerna fick det bli i år. Ingen lust att köpa nytt men inte heller sugen på min gamla.

Tänk att det bara är en dryg vecka kvar till första advent nu..

 

 

 

God morgon vänner!

 

 

Bloggpaus igår, för jäklar vad trött jag var.

Var ju ute med jobbet i torsdags, champagneprovning på Göteborgs Vinkällare, sedan middag & boule på Boule Bar, därefter drinkar på Barabicu.

Var väl hemma runt 00:30, inte supersent kanske, men på tok för sent för att palla en arbetsdag dagen efter.. Vi var ett gäng sega gubbar kan man säga. Jag var dessutom redigt förkyld (är fortfarande) så jag var extra hängig. Kanske skulle varit hemma och vilat igår egentligen, men man är ju som man är..

Powernapade ett par gånger under gårkvällen, och så la jag mig tidigt.

 

Idag. Blir det middag på stan med svärmor som ska firas för hon fyller 65 i dagarna.

Hoppas jag hinner pigga på mig tills kvällen.

 

 

Vad hittar ni på i helgen?

Kram

4
3 Comments
 • Helenas enkla vardag
  november 21, 2015

  Hmm ja vi är ju inte 20 längre precis. Jag skulle aldrig orkat upp till jobbet efter en så härlig kväll, men jag är ju äldre än dig. Tur det är helg så du får ta igen dig lite. Är också sugen att klicka hem boken till mig, kanske en julklapp från tomten hi hi.
  Såg du mitt sms? Pratade med kontoret, så de löste det direkt förhoppningsvis.
  Kramelikarm Helena

 • Ekenäsliv
  november 21, 2015

  Hej där beautiful!
  Ååå, har med sneglat på den boken… Snygg på bordet med;-)
  Håller allt på och pyntat liiiite idag med några ljusslingor iaf)
  O spelar julmusik, min man bara äääälskar det ha ha ha ha not;-)
  Han lägger golv oh nu ska jag ta mig an strykberget där nere;-)
  Lillefi är hos mormor o morfar i helgen o ikväll ska vi ha ett par kompisar på middag. Vet inte när vi hade bara parmiddag sist.
  Men det är som alltid när snäckan inte är hemma… Tomt o mamman saknar… Men hon ska på julmarknad nu och mysa oh blir ju bortskämd värre av mormor o morfar <3
  Ha en fin dag hjärtat o krya på dig!
  Kramar Anna

 • Pernilla
  november 21, 2015

  Åh vilken fin bild den översta! Vilken trevlig kväll ni verkar haft! Jag förstår du blev trött:) Jag klarar inte sådana kvällar heller riktigt:) Idag har jag varit på årets första julmarknad. Kram Pernilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.