KOMMA LÄGLIGT

tisdag, september 1, 2015 1 6

 

 

 

Elegantbox -Augusti 2015

 

 

Senaste boxen från Elegantbox låg i lådan när jag kom hem idag, fylld med flera fina produkter. Återfuktande ögoncreme från Oriflame, både svalkar och fräschar upp trötta ögon. Nail repair från Trind. Lösögonfransar (inget för mig dock så jag får nog ge bort dem till någon..). Highlighting cream från The Beauty Crop, fylld med antioxidanter och ger fin lyster i huden. Coffee scrub från Mr. Bean, perrrfekt nu inför solresan att skrubba av lite gamla döda hudceller för att få lite ny fin färg!

 

(Är ni sugna på boxen så får ni en extra gåva i er första box om ni skriver in Catarina Alexandersson i voucher-fältet när ni beställer, hos elegantbox.se)

 

Och apropå döda hudceller, oh my lord vad jag fjällar på fötterna nu efter fotmasken, ja men det är helt sjukt!! Ska visa en läskig bild i ett inlägg här framöver, håll i er 😉

Kan lova att det funkar helt grymt.

 

 

God kväll fina ni!

 

 

 

Har hösten kommit till er med? September kom visst med den idag, såpass att jag trodde jag ställt klockan alldeles för tidigt, var ju skitmörkt när vi klev upp 6.30!

Göteborgsgrått och fuktigt ute, lite kyligt och med höstlukt i luften. Mysigt ändå, jag älskar verkligen höst. Men först, lite greek-vacay!

 

Har ni någon utlandsresa att se fram emot i höst?

 

 

Kram & fin kväll!

6
1 Comment
  • Cecilia L
    september 2, 2015

    Japp, ska till New York och fira min 40-årsdag i december. Några tips på restauranger ,gärna med livemusik? 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.