FINFINA KAMPANJER

onsdag, september 23, 2015 2 3

 

ells_0135965_15260 Ellos barn

 

 

Här kommer 3 fina shoppingerbjudanden!

 

 

30% på en jacka från Ellos Collection

Kod: 325411

*Villkor: Gäller på ett ytterplagg från Ellos Collection – ej varumärken. T.o.m. 2015-09-27. Rabatten dras av i kassan. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor. Max 1 gång/kund. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris” eller ”ej rabatt”.

Ni hittar till Ellos Collection ytterkläder här

 

25% rabatt på barnkläder*

Kod: 325412

*Villkor: 25% rabatt gäller på kläder ur barnsortimentet från Ellos. Max en gång/kund, t.o.m. 2015-09-27. Gäller vid nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på barnkläder och skor från Ellos. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris” eller ”ej rabatt”.

Ni hittar till Ellos barkläder & skor här

 

Fri frakt på Bubbleroom!

Kod: FREE15

Just nu FRI FRAKT på Bubbleroom. Använd koden: FREE15 fram till och med 27/9. Minsta köpbelopp 100 kr.

Kika in hos Bubbleroom här

 

 

Hoppas ni har en fin kväll!

Kram

3
2 Comments
 • Ekenäsliv
  september 23, 2015

  Woop woop!
  Å jag har börjat fundera på vad jag ska ha på mig den 17:e..?
  Vad ska du ha???
  Tror kanske att du har många bihålor där det kan samlas i snarare än brist på dem, hi hi 🙂
  Skämt åsido så ska man kolla upp långvarig och återkommande huvudvärk..
  Sov gott!
  Kram Anna

  • Catta
   september 24, 2015

   Jag tar nog med mig en ”hög” med grejer att välja på, brukar få lite beslutsångest.. 😉 Ska bli så kul!!
   Haha, hrm ja så kan det nog vara 😉

   Har varit hos läkare många gånger för migräns och huvudvärk, varit hos sjukgymnast med, fast blev nekad magnetröntgen på Sahlgrenska trots att allmänläkaren propsade på remissen.
   Har tabletter och sprutor att gardera mig med, går på massage ibland och försöker röra på mig. Jag tror det kan ha mycket att göra med mitt extremt låga blodtryck, det är förmodligen tomt på blod i skallen ibland haha.
   Måste iaf få i mig koffein direkt på morgonen, annars klarar jag inte dagen..

   Kram vännen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.