STÄNDIGT I MINA TANKAR

onsdag, augusti 26, 2015 0 3

 

tumblr_nmrnk9EagP1qzxe48o1_1280

Bildkälla: withhearts.co (inte relaterad till inlägget).

 

 

Det finns stunder då jag önskar att jag hade övernaturliga krafter, krafter som kunde stoppa all ondska i världen..

Jag brukar inte skriva om hemskheter här på bloggen men idag blev jag väldigt berörd av en annan bloggerskas inlägg, ett inlägg om vad som pågår i en del av vår värld, hemskheter som håller mig sömnlös och som fyller min med kropp med obeskrivligt obehagliga känslor. Något vi kan läsa om varje dag i tidningar och annat, men som trots det är så oerhört svårt att ta in.

Jag känner att jag vill dela detta och ni kan läsa om vad Sessan skriver här.

 

 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något..

Kram

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.