MORS DAG

tisdag, juni 2, 2015 2 3

 

 

Några få bilder från Mors dag i söndags, som för övrigt bjöd på vackert väder.

Vi firade hos mor & far på Hönö, min bror fyllde dessutom 35 så vi passade på att fira honom med.

 

 

 

Min gamla Brio-vagn, ser ni så välbehållen! Visst, chassit har rostat en del, men för att vara över 30 år gammal och för att släpandes ha varit på äventyr uppe i berg och annat så är den väldigt fin tycker jag. Inez förtjust över att få ärva såklart 🙂

 

 

Barfotabarn!

 

 

Mamma hade dukat klassiskt och sött, och med liljekonvalj från trädgården.

 

 

 

Min brors tjej hade gjort världens godaste smörgåstårta, jag skojar inte, den var himmelsk. Hon hade tänkt lite extra på barnen och klätt den med skinka istället för kallrökt lax (som annars hade höjt den ännu ett snäpp tror jag), och så var den fylld med skagenröra, mums! Alltså jag älskar den här gamla godingen till rätt, gör ni?

Allt med skaldjur (och fisk) får mina smaklökar att dansa jive iofs!

 

 

Nu blir det lite gott framför tv:n här, med tända ljus.. i ”höstrusket” som det faktiskt känns som utanför..

Mysig kväll till er!

Kram

 

 

 

 

 

3
2 Comments
 • Katarina
  juni 2, 2015

  Men ååå va skoj att ha kvar den..;)
  Å det ser ut som ni haft en urmysig morsdag.
  Å jag skulle skratta ihjäl mig om du kom hjulandes över gräsmattan..;)
  Kram Katarina

 • Home2tiny
  juni 3, 2015

  Vilken mysdag och den där smörgåstårtan ser fantastisk god ut. Fisk och skaldjursrätter är bland det bästa som finns och förhoppningsvis kommer vi ut till Hönö i sommar, måste ju till Tullhuset och käka…. Kanske vi kan få till en date då. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.