KLÄNNINGSFYND

söndag, juni 14, 2015 5 8

 

 

Ooooooo vad det är pinigt att posa på bild.. men jag tycker ju att det är så kul att visa kläder, och många av er verkar uppskatta detta. Flera har nämnt i kommentarer och mail att det är så skönt när jag sätter ihop lite outfits från butikerna eller visar vad jag hittat så man slipper leta så mycket själv (ja de som har lite samma stil som jag vill säga).

Klänningen jag har på mig är ett superduperfynd för nästan ingenting, och jag skulle säga att det är ett plagg som passar de flesta kroppstyper, lite löst och ledigt men ändå elegant. Jag hittade den här.

Fanns inte så många storlekar kvar såg jag nu, men jag har stl XS på min och den är rymlig, så man skulle nog kunna ha en M om man är L, S om man är M osv..

 

 

 

 

 

Skorna finns även de på rea, fast bara svarta kvar, här. Supersnygga och jättesköna, trots sin höga höjd.

 

 

Nu ska jag slänga mig i soffan här och glo på The Bachelor med min kyss, såååååååå himla trött efter en helg med underbara vänner, uteplatsfix mm.

Hoppas ni haft det lika bra som vi!

(blir lite korta inlägg såhär nu i sommartider, vill inte hänga vid datorn för länge nu..)

 

 

Kram

8
5 Comments
 • ekenäsliv
  juni 14, 2015

  Ååååå å fin! Å sitter som en smäck på dig <3
  Klickade hem två klänningar från Zalando idag jag 😉
  Får se om de är något att ha till sommarens festligheter 🙂
  Kram Anna

  • Catta
   juni 15, 2015

   Så gött med alla rea nu, klick klick 😉

   Kram!

 • Home2tiny
  juni 15, 2015

  Du är bara såååå snygg i klänningen, vackra kvinna. Imorgon åker jag upp till Göteborg med min brorsdotter, hon får en dag med faster och shoppa lite vad hon vill till sin födelsedag. Har du förslag på bra butiker eller lunchställe för en cool dam i 12 års åldern hojta gärna till. Kramisar Tina

  • Catta
   juni 15, 2015

   Tack fina du!
   Åh så kul med en shoppingtripp! Hmm, ska fundera på tips, återkommer 🙂

   Kramis

 • Maria
  juni 16, 2015

  Tokgillar klänningar!
  Fint fynd, som verkligen klär dig!
  Kram/Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.