TORSDAGSBUKETT

torsdag, maj 28, 2015 2 4

 

 

Liten vild torsdagsbukett!

(Som inte fick vatten i tid, därav något slokande syrener, ajaj)

Doftar ljuuuvligt…

 

 

 

 

 

Ledig dag, tjohoo!

Med inte mindre än två lediga päron i detta casa, vilket innebär dubbel körlektion för mig (var ett tag sedan sist) och lite skönhetsvård för mamman. Pappa Josef har precis tagit barnen in till stan för att göra pass till dem inför vår resa i september, gäller att vara ute i tid så  man inte glömmer..

Sen ska jag träffa min vän Ida i eftermiddag, & hennes lilla nyfödda flicka Sallie, ååååh som jag längtar!

Snusa bebis är bland det bästa som finns i livet, gos gos gos!

Skulle setts för länge sedan men vi har haft en del dumma baciller här hemma, och det är ju inget man tar med sig till en liten nykomling precis, men nu så!

 

 

Ta hand om er & ha en fin dag, kram!

4
2 Comments
 • Elin
  maj 28, 2015

  Varför umgås du inte med Josef en ledig dag? Du skriver att ni aldrig ses tillsammans….

 • Catta
  maj 29, 2015

  Vet du vad! Det har blivit bättre på den fronten, darlingen har bytt jobb och är härmed ledig nästan varje helg OCH mycket kväll, helt plötsligt fick vi ett liv ihop 🙂

  Igår kunde vi inte ses så mycket eftersom jag måste ta mina körlektioner, annars kan det liksom inte bli något körkort.. eller hur? Sen har en av mina näsrmaste vänner fått bebis som jag inte hunnit hälsa på, så det var hög prio 🙂 Resten av la familia följde inte med mycket pga av dagisbaciller som man inte tar med till en nyfödd helt enkelt.
  Sen behövde barnen pass, så allt var ”måsten” som du säkert förstår. Umgås ska vi göra i helgen, med morsdags-firande och allt.

  Ha en bra dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.