THE KITCHEN ARTILLERIET

söndag, april 12, 2015 8 3

SAMSUNG CSC

 

 

Igår blev det en tur in till stan, övningskörning ni vet, stadskörning känns viktigt att lära sig. Parkerade hos svärmor på Vasa Viktoriagatan där Josef och barnen slank in medans jag drog ner på stan för lite shopping & inspirationsrunda, och äntligen blev det en kik in i The Kitcken som är Artilleriets nyöppnade ”köksavdelning”. Oh my.. vad mycket vackert.. och dyrt.. Jo jo, smakar det så kostar det.

Så har man en guldhög över att spendera på kastruller och annat så är this the place om man säger så. Två små saker fick följa med mig hem, visar imorgon.

Glad att jag var där såpass tidigt att jag kunde fota när det var hyfsat folktomt 🙂

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Så med en stor dos inspo, och lite nytt, så gled jag nöjt vidare på min lilla runda på stan.

 

Och vilket väder det blev! Kanonvarmt verkligen, vilken tur att jag vågade trycka ner de bländvita fossingarna i ett par ballerina för de glödde efter ett par timmars strosande..

 

15 grader och sol hade vi i Götet igår, ljuvligt. Men varmt väder kan föra dumma saker med sig. Som t.e.x att människor underskattar hur varmt det kan bli för en hund i en bil dessa dagar. Blev ett samtal till polisen för min del, upptäckte en ylande stackare som förmodligen suttit ett bra tag i en svart jeep, med bara några centimeter nervevat på ett par fönster. Vet ni att under de väderförhållandena kan det bli över 60 grader varmt en bil, hade ni överlevt det en längre tid tror ni??

Satans jävla idiot ville jag vråla till den ägaren, djurförbud för all framtid tycker jag. På parkeringsbiljetten var det betalt för ytterligare 1,5 timma framåt, så inte var det någon som bara skulle lämna av ett papper nånstans precis, hur fan tänker man? Det är så jag önskar att fanskapet själv blev instängd några timmar i en bil med 60 graders värme..

Ursäkta språket men jag kan inte hjälpat när folk beter sig såhär mot djur, obegripligt.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Så en liten hjälteinsats från min sida, känns bra i hjärtat 🙂

 

 

Hur är det med er då kära vänner, haft en skön helg?

Det hoppas jag verkligen, så ni är laddade för en ny vecka med jobb och annat 🙂

Vi har haft en toppenhelg, varit lediga tillsammans och har bl.a rensat ut vårt förråd, så imorgon blir det ett mindre berg med saker som får åka till tippen. Nu får cyklar, gräsklippare och annat plats utan att man behöver dra ut allt får att nå något som står längre in, skönt.

 

Glöm inte att det är sista chansen att vara med och tävla om skärbrädan idag, fram tills 23.59, ni hittar den här.

 

 

Kram!

3
8 Comments
 • helenas enkla vardag
  april 12, 2015

  Jag tror folk är galna ibland eller allt för ofta. Jag blir också asförbannad när jag ser hundar i bilar, när det är varmt. Bra att du ringde, hoppas bara de gjorde något åt det?!
  Vilken ställe, kul då har man ett ställe till när man kommer till Götet nästa gång.
  Kram Helena

  • Catta
   april 12, 2015

   Jag kunde inte stanna tills polisen kom men jag haffade tag i en kille som hade kontor i närheten och han satte sig och väntade tills polisen kom. Jag blev kopplad till en patrullbil tror jag och de tog det på stort allvar. Ringde Blå Stjärnan (djursjukhus) innan och de sa att jag måste ringa polisen direkt. Är väl bättre än att själv slå in rutan antar jag 😉

   Ja det får du spana in nästa gång! Och ta en fika med mig såklart 😉
   Kram

 • VÄLKOMMEN HEM!
  april 12, 2015

  Bra heroisk insats där! Hade gjort precis likadant!
  Jag hade stått kvar och skällt ut människan efter noter också (synd att du inte fick göra det personligen)!
  På tal om att ha hundar och ungar i bilar: Glömmer aldrig när jag varit på vårdcentralen med vår nyfödde son (idag 19 år gammal så detta var ju för lääängesen) och bildörren gick i baklås med honom sittandes i bilbarnstolen. Gissa om jag fick panik och greppade en tjej på gatan och TVINGADE henne mer eller mindre att stå och vakta bilen medans jag sprang hela vägen hem för att hämta extranyckeln och sen hela vägen tillbaka. Som tur var så sov han sött och hade inte märkt av att hans mamma just tagit världsrekord i löpning…! ja herregud, tur att vi kan skratta åt det idag.
  Och du, den där köksavdelningen… GHHHAAAAA!!!
  Kram kram!
  Judita

  • Catta
   april 13, 2015

   Så glad att jag upptäckte lilla stackarn där..

   Nej men gud hahaha, fy så hemskt! Kan tänka mig att du var hyfsat hysterisk, jag hade förmodligen dött, som inte har nerver till sånt. Tur att han sov lille gubben, så han slapp få panik.

   Jag, vet, galet fin!
   Kraaam

 • roomofkarma
  april 13, 2015

  Vilket bra tips The Kitcken som är inne på Artilleriets. Det var ett tag sedan jag var där så det måste jag absolut besöka nästa gång jag är i krokarna.

  Jag blir också asförbannad när jag ser hundar i bilar under våren/sommaren då det det är varmt. Bra att du ringde. Det är ju inte riktigt klokt att lämna en hund så där i värmen. Ibland får man tänka åt andra helt enkelt!

  Kram

 • Therése
  april 14, 2015

  Bra gjort att du ringde polisen, hade gjort samma sak själv! Nej man upphör aldrig att förvånas över hur (lite) folk tänker ibland men det är tur att det finns andra som vågar reagera och agera i stället.

 • Eva
  april 14, 2015

  Åh vad arg jag blir på folk som lämnar hund i bilen (eller barn för den delen). Hur tänker man då undrar jag?
  Bra att du ringde polisen!

 • Eva
  april 14, 2015

  Åh glömde ju säga att du tagit helt underbara bilder från The Kitchen! 🙂

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.