NÄST SISTA OMGÅNGEN INFÖR SOMMAREN

torsdag, april 30, 2015 0 6

 

Vackra Sannegårdshamnen/Eriksberg

 

 

Hej Valborgsmässoafton!

 

 

Nu kanske ni är iväg och spanar brasor hela högen, och lyssnar på vacker körsång, eller vad som nu kan erbjudas denna dag.

Vi firar inte alls, utan har pysslat med helt andra saker denna torsdag. Ledig dag och besök på Lasersalongen, 3:e och näst sista gången inför sommaruppehållet. Man får ju inte vara solbränd när man gör dessa hårborttagnings-behandlingar med laser, då bränner man huden istället för håren.. ajaj..

Bilderna är inte från idag, utan från ett tidigare ”laser”-tillfälle, men visar dem i brist på annat. Det är så himla fint i Sannegårdshamnen på Hisingen, poppis ställe att köpa lya på kan jag säga, med hamninloppet som vy.

 

 

 

 

Denna eftermiddag/kväll har jag spenderat i trädgården och rensat gräsmattan från maskrosor, pjuh så jobbigt!! Men, jag fullkomligt älskar trädgårdsarbete, har jag sannerligen upptäckt som radhusägare, saknar inte lägenheten i stan ett dyft faktiskt.

Inez ”hjälpte” mig igen och blev redigt sketen lilla loppan 😉 Hon är inget fan av överdragsbyxor precis, och idag var det blött blött blött i gräsmattan, efter en del regn.. Orkade bara inte bråka på henne regnbyxorna…

Valentin den stackarn har mest legat på soffan, febervarm och hostig 🙁

 

 

Nu blir det mys i soffan med min darling, hoppas ni har en fin kväll!

Kram kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.