MORGONSTUND

söndag, april 26, 2015 1 3

SAMSUNG CSC

 

 

Lilla raset i soffan 😉

Kaffe & körkortsteori, min start denna söndag..

Barnen dansar disco på övervåning, sambon skurar badrummet och snart ska vi dra igång med fortsättningen av trallbygget.

Igår efter att vi varit på kusinkalas under dagen så stod vi i ösregnet och sågade och skruvade, vi blev dyblöta kan jag tala om haha. Men lite regn har ingen dött av, och är man enveten så är man. Barnen fick lördagsgodis framför en film och ställde sig i fönstret emellanåt för att skåda spektaklet i trädgården 😉

 

 

Nu måste jag sno mig, men hörni, kika in ikväll för då blir det finfin tävling!

Under tiden kan ni passa på att vara med i de två andra tävlingar som ni hittar i kategorin i menyn längst upp 🙂

 

Kram & ha bästa dagen!

3
1 Comment
 • Välkommen Hem!
  april 26, 2015

  Så duktiga ni är som jobbar så hårt i ur och skur! Jag är en sån som kommer igång rätt sent med sysslor ute i trädgården och många gånger har det börjat o regna, PRECIS när jag kommit ut, men då är det ganska så skönt att stå där i regnet och bara höra allt smatter, så jag förstår er! ;-))
  Lycka till med teorin, bra jobbat!!!
  Kramar finis!
  Judita

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.