MIST SPRAYER I MÄSSING

onsdag, april 15, 2015 6 5

SAMSUNG CSC

 

 

Mist sprayer från engelska Haws.

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Torsk på mässing kan man säga, och denna lilla goding kommer från Artilleriet.

Kul när vattenkannor och liknande till växtvården är såpass fina att man kan ha dem framme som dekoration 🙂

Då blir man kanske oftare påmind om att ge de små gröna en dusch.

Min eucalyptys har jag köpt på Lilling Cottage på Hönö, hoppas den överlever för jag har hört att de ska vara lite svåra. Fuktigt och soligt tror jag de vill ha det, någon som har bra tips?

Funderar på att köpa en stor eucalyptusbuske och sätta i en stor plåtkruka på altanen med, hade nog varit snyggt, eller vad tror ni?

 

 

Idag är det teorilektion på körskolan i två timmar som gäller, blir fjärde onsdagen i rad som jag sitter där mellan 18-20. Ganska trevligt faktiskt, och skönt att få koncentrera sig riktigt. Svårt att ta sig den tiden dock, har behövt skaffa barnvakt två av gångerna då sambon jobbat kväll. Hade ju aldrig kunnat ta körkortet utan hjälp från mamma m.fl, så det är skönt att jag har haft möjlighet att få den hjälpen, tacksam för det.

 

Kram

5
6 Comments
 • Johanna / Vardagskärlek
  april 15, 2015

  Hej gums!

  Vad lustigt! Jag köpte mitt allra första eucalyptusträd igår i lilla blomsterbutiken här på torget i Kärra. Har aldrig ägt ett innan men tycker att de är så fina. Mitt är dock en aning mindre än ditt:)

  Angående körkortsteori så har inte min bilskola några sådana lektioner. Man får boka privata teorilektioner med sin körskolelärare om man vill och behöver. Lite trist då jag verkligen inte får till teoriplugget hemma och hade behövt lite mer uppstyrt kring teorin, men men. Får skärpa mig! På fredag ska jag dock göra riskettan, en liiiten bit på väg mot körkortet i alla fall;)

  Tycker att vi är duktiga som kämpar på och tar körkort mitt i småbarnslivet, Det är inte så himla lätt! Inte enligt mig i alla fall. Den dagen jag har mitt körkort i handen kommer det kännas som om en stor sten har ramlat av mina axlar!

  Ha en finfin onsdag snygging!

  Pusselipuss!

 • Catta
  april 15, 2015

  Heja oss Jojo, nu tar vi det!!
  NEJ, det är verkligen INTE lätt under den här tiden i livet, absolut den svåraste tiden att ta sitt körkort helt klart. Men det är möjligt om det får ta lite tid 🙂

  Puss!

 • Ulrica
  april 15, 2015

  Åh, jag skulle också gärna vilja ha en eukalyptus, men med mina anti-gröna fingrar så vågar jag inte :).

  Vad du är duktig som kämpar på med körkortet *tut tut*

  KRAM

 • Hem & Trevligheter
  april 15, 2015

  Jag vill också ha en eucalyptusbuske ute. Ulrica och jag kanske kan ha delad vårdnad på en buske så kanske men bara kanske den lever lite längre.

  Hur går det med fraktandet av parasollet? Bara så att jag vet om det gick att ordna för en hyfsad peng.

  Kram Linda

 • Home2tiny
  april 15, 2015

  Jag hade nog min eucalyptus i över ett år och det är nog världsrekord för mig som inte har några gröna fingrar alls. Fråga mig bara inte hur jag gjorde för att inte ta dö på den, för det har jag ingen som helst aaaning om…… Den är verkligen supergin, kanske dags att köpa en ny. Heja dig snart så kan du ta bilen ner till Halmstad för en fikastund. Kramisar Tina

 • Oslofru
  april 16, 2015

  Så otroligt fint. Gillar verkligen din blogg! <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.