MAT & EN LITEN JAG FRÅN GÅRDAGEN

söndag, april 5, 2015 8 3

SAMSUNG CSC

 

 

Gårdagens lunch med svärmor & barnen, varmrökt lax, ägghalvor med löjrom, krämiga sillar, färskpotatis, prinskorv & västerbottenpaj. Och så lite bröd till det, väldigt lagom och gott! Särskilt pajen var god, med en hög äkta kalixlöjrom på, yummie yummie!!

 

 

Hej påskdagen & seeeg söndag!

 

 

Mår ni bra eller, hade ni det bra igår?

Herrejösses vad trött jag är kan jag tala om, efter en supertrevlig, rolig och mysig kväll hos vännerna. Inga bilder från kvällen här, sällan jag visar bilder från vän-häng här på bloggen, en del saker får hållas privat 😉

Hur som, vi åt väldigt gott och hade en kalaskväll, sex vuxna och sex barn. Precis lagom. Runt 23.30 knallade vi (lite runda om fötterna) hem till mina pärons hus och däckade. Kan bara inte fatta hur alla ungar orkade hela långa kvällen, Inez slocknade iof en stund på deras soffa mellan typ 22-22:30 kanske, men annars var det fullt ös på dem ända tills vi la dem strax efter midnatt, jag är imponerad. Gissa när de vaknade i morse dessutom?? 6.40!!!!!

Hallå?

Så ja, päronen i denna familj är over and out idag, medans barnen är lika pigga som vilken dag som helst, inte det minsta gnälliga. Fattar ingenting..

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Jordgubbar med vaniljvisp till efterrätt, fräscht & gott.

SAMSUNG CSC

 

 

En liten snabb bild på gårdagens outfit, premiär för den fina klänningen från Second Female, som jag hittade här.

 

Nu ska jag lägga mig i soffan på altanen och lapa lite eftermiddagssol, så himla skönt in i hörnet där, mmm vår..

 

Kram på er!

3
8 Comments
 • VÄLKOMMEN HEM!
  april 5, 2015

  HUR SNYGG SOM HELST är du! Lovely fin!
  Försöker att tänka mig hur den där klänningen skulle se ut på mig och jag kan inte ens se det framför mig… men på DIG min sköna, ja då passar allt!
  Middagen såg så där alldeles påskig och god ut!
  Nu dags att träna en pyttestund och sen ska vi ut och käka.
  Kram, Judita

  • Catta
   april 6, 2015

   Men va, varför skulle inte den vara snygg på dig? Du passar väl i allt!
   Tack snälla du 🙂

   Det där var lunchen 😉
   Kram babe!

 • Rebecca Pecci
  april 5, 2015

  Vacker som en dag som alltid! Klänningen är verkligen fin! Ser ut som att ni hade en härlig påskmiddag. Vi hade också vänner över på middag, efter att ha tillbringat halva dagen på äventyrsbad i Halmstad. Idag har jag jobbat en hel del men mest skrotat runt i mysdressen:)
  Kram fina ♥

  • Catta
   april 6, 2015

   Tack söta, ja visst är den fin, leolover som jag är 😉
   Detta var lunchen med svärmor, middagen bestod av grillat, mums!
   Kram

 • Hem & Trevligheter
  april 5, 2015

  Underbara bilder från påskätandet! 🙂
  Du snygga, snygga quinna. Vi måste försöka ses i sommar. Var hamnar vi om vi åker halva vägen var? Hos Bert Karlsson? En natt på hotell och tjejsnack hade varit kul.

  Helskotta vilken dur klänning! Jag var beredd att klicka hem den pronto men nu hägrar ju jobbresan till Chicago

  Kram Linda

  • Catta
   april 6, 2015

   Haha, en kväll hos Bert kanske inte vore så dumt, vi kan spela in en låt!
   Vi kommer nog på ett place att ses på.

   Jag köpte klänningen med rabatt men den är värt varenda krona tycker jag, så skönt, och fina material 🙂

   Sjukt kul med resa till Chicago!!
   Kramis

 • Suss - Hemma på Sjuan
  april 5, 2015

  Vad mycket gott ni ätit. Och sååå snygg du är i den jättefina klänningen. Hoppas ni får lite mer sovmorgon imon 😉 Kram Suss

  • Catta
   april 6, 2015

   Tack söta 🙂
   Yes, fick sova till 7.45 idag, lyx!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.