TVÅ VINNARE ATT PRESENTERA

tisdag, mars 24, 2015 5 2

tumblr_ngmch2Bkif1qdwi2oo1_1280

 

 

Klent deltagande i denna tävling alltså haha, antar att de flesta har körkort..

Hur som, jag har dragit två vinnare, Diana Sewerin & Ewa Thorneus.

Stort grattis till er!

Kod till appen kommer i ett mail.

 

 

Hej!

 

 

Precis landat i soffan efter en hektisk dag. Stod nyss och stekte en hög med plättar till sonen som ska på utflykt med föris imorgon. Nattade Inez innan, och Valentin nu efter, ska bli skönt med lite ”egentid” framför tv och dator nu.

Sambon är borta på jobb från tiiidig morgon till seeen kväll/natt och då blir det mycket för mig, med lämningar, Ebba osv på morgonen. Det är jag ju van vid, men när man sedan spenderar lunchen med att köra på körskolan istället för att äta i lugn och ro så kan det lätt bli lite för mycket för mig och mitt huvud. Sen hade jag ju oxå glömt av att jag hade en laser-tid inbokad 16.30 idag med.. Kom på det på jobbet och fick lite panik, för detta ville jag ju göra, men vem ska då hämta barnen och fixa käk och allt det där? Kliniken ligger dessutom i stan. Fick be mamma snällt (hon som även åkte hem och gick ut med Ebba på sin lunch, då jag var på körskolan), kändes jobbigt att fråga henne igen liksom. Särskilt när hon ska passa barnen imorgon kväll, så jag ska kunna gå på en teorilektion.

Alltså jag fattar inte hur detta körkort ska bli av, har ju inte tiden som krävs riktigt. Hade min darling varit hemma mer om eftermiddagar och kvällar så hade utsikten sett bättre ut, men nu har vi ju det så här.. Och körkortet SKA jag ta!! Frågan är bara NÄR..

 

Oj, blev lite långt. Så skönt att skriva av sig till er, mina cyber-amigos! 😉

 

Kram och fin kväll till er.

2
5 Comments
 • Susanne
  mars 25, 2015

  Låter hektiskt!
  Tur man har familjen omkring sig som kan hjälpa till

 • Ekenäsliv
  mars 25, 2015

  Ja hu, det är inte lätt att rodda runt allt det själv.. Men jag är heeeelt säker på att din mamma inte har något emot att hjälpa dig. Man gör ju allt för sina barn och oavsett hur gammal du är så förblir du alltid din mammas lilla flicka <3
  Du kommer att fixa körkortet, det VET jag! O när du har det kommer du att jubla av glädje och känna så frihet för du kan ta dig vart du vill!!!!! 🙂
  Ha en fin onsdag!
  Kraaaaaam Anna

 • Renoveringshuset
  mars 25, 2015

  Oj, oj… det lät inte roligt det där stressandet. Jag är också superstressad just nu, det är så mycket som ska göras innan sonens kalas. Men med två barn som är sjuka är det inte lätt… Min sambo jobbar även eftermiddag så han kan inte underlätta heller. Men kände nu att jag behövde en liten paus framför datorn… 😉

  Vilka snygga väskor! Vad härligt att åka utomlands.. Den där klänningen du har på dig på fotot är ju så himla fin… Vad kommer den ifrån?

  Kraam Therese

 • Sofia
  mars 25, 2015

  Åhh, kämpa på! Det kommer att gå bra! Och det ÄR supergött att ha körkort! 😉
  Kram från en anonym men trogen läsare (som också är rätt säker på att ha sett dig på golfkrogen i Torslanda en onsdag för några veckor sen)!

  • Catta
   mars 26, 2015

   Åh, tack snälla för pepp! Var på teorilektion igår, äldst i klassen med råge haha, men det var kul och intressant 🙂

   Kan nog stämma att du såg mig där då, nästa gång för du säga hej! Fast lite i smyg då, för jag tycker det är lite pinigt med bloggen inför mina kollegor haha 😉

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.